- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Arastiriyolar biletimi arastirmislar onun sehrine gitmistim olay orda patladi zaten cok baskici bi ailem var sevgili olayina karsilar
Bi senedir sevgilisiniz ayda bi kere bulusuyosunuz ve iyi taniyorsun oyle mi? Biz 3 senedir beraber yasiyoruz bazen agzim acik kaliyo aa benim adam bunu mu seviyomuş diyorum. Günaha girmemek icin evlenmeyin asiksaniz, gormeden yapamıyorsaniz, sürekli aklınızda o varsa, hayatinizi onsuz geciremeyecegini dusunuyorsaniz evlenin sevistiginiz icin degil.
Pdr atamasi kesin gibj bisey is imkani cok bu yaz dershanede egitim danismani olarak calistim hani dedigim o ki ben mezun olunca is bulmam zor olmaz21 yaşında kendinizi evliliğe nasıl bu kadar hazır hissediyorsunuz üstelik de üniversitede okurken, ilerideki kariyerinizi filan hiç düşünmüyor musunuz?
ben de sizinle yaşıtım ve üniversitedeyim büyük konuşmak istemem ama işimi elime almadan evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum. benim de sevgilim istiyor bir iki yıla ama ben yok diyorum sevgiliniz istiyor olabilir ama siz biraz da kendi hayatınızı düşünmelisiniz erkek bu da sonuçta sıkıldım der giderse siz üzülürsünüz ona bir şey olmaz.
ailenizin yaptığı da saçma ya ayrıl ya evlen ne demek anlayamadım. evlenmeyi seçseniz siz okurken evlendirecekler yani sadece ayrıl deseler anlayacağım da
Günaha girmemek istese arada bişeyler yaşanmaz, yahu girsem nolcak dese "günaha girmemiş olucaz" demez. Ne garip.
Oyle de iliskiyi uc sene surduremem iste cok ustume geliyolarbence mezun olup öyle evlenin en doğrusu öyle olur
Pdr atamasi kesin gibj bisey is imkani cok bu yaz dershanede egitim danismani olarak calistim hani dedigim o ki ben mezun olunca is bulmam zor olmaz
Bizim durum da aynı Sadece seninle benim bölümümüz farklı Benimki de hukukçu Benim de ailem çok karşı Annemler bana eziyet etmesin diye ayrıldım deidm gizli görüşüyoruzOkulun bitmesini beklemeye karar verdik[/QUOTBenim ailem ajan gibi babam vefat etti abim ustume geliyo cok bana kusucek bi daha gorusmiycek diye korkuyorum cok sevmesem ayrilurim cok seviyorum onu ve cok da iyi biri
Kizlaarr ben psikolojik danismanlik ve rehberlik bolumunde okuyorum ikinci sinifim dersler zor degil bu sene calismadim dogru duzgun ona ragmen onur belgesi aldim 3.3 ortalama yaptim sorum su ailem sevgilimi ogrendi ve cok kizdi evlenmeden gezip tozmaya cok karsilar erkek arkadasim bu sene son sinifa gecti hukuk okuyo bi bucuk sene icinde kamuya avukat olarak atanir diye dusunuyorum ben ikonci sinifa gectim erkek arkadasim okulunu bitirip ise girdikten sonra evlensek ama ben yine yurtta kalicam ayri sehirlerde olucaz buyuk ihtimal sadece gunaha girmemus olucaz ve ben de mezun olduktan sonra birlikte yasamaya baslasak olmaz mi cok mu sorun cikar su an ailem ayril ya da evlen diye baski yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?