- Konu Sahibi hocahanimm
-
Kızlar ben türkçe öğretmenliği 1. Sınıfı bitirdim 2 ye başlayacağım nasipse ancak bir hafta sonra düğünüm var inşallah :) eşim devlet hastanesnde memur arabası var çok şükür ama şöyle bi sorum var acaba evlilikle okulu bir arada yürütürken zorlanır mıyım ? Eşimi çok seviyorum o da okulumu kesinlikle okumami istiyor onun ailesi ve kendi ailem de okulumu bitirmemi istiyor o konuda sıkıntı yok ama bir arada yürütmek kolay olur mu ? Benim durumumda olanlar yardimci olabilir miii :/
Kızlar ben türkçe öğretmenliği 1. Sınıfı bitirdim 2 ye başlayacağım nasipse ancak bir hafta sonra düğünüm var inşallah :) eşim devlet hastanesnde memur arabası var çok şükür ama şöyle bi sorum var acaba evlilikle okulu bir arada yürütürken zorlanır mıyım ? Eşimi çok seviyorum o da okulumu kesinlikle okumami istiyor onun ailesi ve kendi ailem de okulumu bitirmemi istiyor o konuda sıkıntı yok ama bir arada yürütmek kolay olur mu ? Benim durumumda olanlar yardimci olabilir miii :/
Te allahım ya konu ne, cevaplar ne. Evleneyim mi diye sormuyor,acele mi ediyorum acaba demiyor. Konuyla alakasız yorum olarak değerlendirilmeli bence bu konu sahibini ifrit edecek sorular. Sorusu şu; birlikte yürür mü.
Yürü tabi ki, neden olmasın?
Oooo bana ne laflar sokarlardı ne laflar, eşim de o zamanlar ya sen bi şey bilmiyormuşsun ablan öyle dedi diye şaka yapardı sözde . Adam içten içe korkuyordu. Şimdi annemlere gidince bile yemekleri ben yapıyorum ve abimler falan ooo bu yemeğe ne kattınız kim yaptı ne kadar da güzel olmuş diyorlarMaşallah diyeyim. Siz de yaparsınız. Ama kimseye yaparım demeyin şaşırsınlar gördüklerinde. Ben bi de o yoğunlukta sürekli misafir ağırlıyorum. Evlendikten 3 ay sonra 30 kişi evime geldi yemek iş falan hepsini de yetiştirdim çok şükür. Ve sürekli de geliyor misafirler. Önemli olan bir düzeni oturtmak. Ev işini sakın biriktirme. 15 günde 1 mutfak dolapları, 1 ayda bir cam, 2 ayda bir perdeler. Her günde makine ve silme unutma. Ev temiz olduktan sonra yemekle bol bol vakit geçirebilirsiniz. Hem daha eğlenceli oluyor. Eşim öğrenci karıcımmm benim diye çağırıyor. Sınav zamanlarımda beni bekliyor.
Yani endişelenmenize gerek yok. Millet anasının karnında öğrenmiyor ya
Çok haklısınız. Ev işleri de neymiş, onlar benden korksun, ben korkmam onlardan, hıh!!
arabası mı varbu nasıl bir güvencedir yaaa??? altına 1996 model kartalla gezenlerin neden hindi gibi şişindiğini merak ederdim hep... bundanmış demek... arabası olana nasıl güveniolar baksanıza:) benim de arabam var... 36bin liraya aldım... ben şimdi evlenirken başka şeyi dert etmeyeyim o zaman... yeterli bi güvence diyorsunuz yani??? ev bulamazsam içinde yaşarım, kocam döverse arabamla kaçarım, aldatırsa arabamı üzerine sürerim..... hımmmm..bayağı bi güvenceymiş aslına
kusura bakma üzerine gelmek niyetinde değilim ama şaşırdım yani... neyse Allah mutlu etsin... yine de sen aşka meşke güvenme..okulunu bırakma sakın...SAKIN....
yorumları okurken bana sinir geldi konu sahibi evleneyimmi diye sormuyo yok 20 yasindasin daha evlenilirmi filan huuuu milleeeeet haftaya dügün vaaar! evlilik adına hic bi terapiden haberi olmayan insanlar evlilik uzmani kesilmis valla üzerine çullancak yer arıyo burda
mutlu olursun arkadasim sen mutlu olmaya hazirsan olursun benimde okulda evli hatta hamile arkadaslarim vardi gayet mutlulardi sadrce bu noktada esine biraz daha is dusuyo sana yardimci olcak artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?