Üniversite

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vantamis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2025
11
6
1
20
Merhaba değerli kız arkadaşlarım. Çok da önemli bir derdim yok ama üniversitede birinci yılım arkadaş çevrem var diye düşünmüştüm ama bir anda dışlandım, ilk zamanlar çok koydu bana çünkü çok sessiz sakin bir kızım gerçekten hatam olsa onlara karşı özür de dilerdim ama hiçbir şey yapmadım. Beni bile bile burada yalnız bıraktılar. Başka konuştuğum bir iki kız oldu ama samimiyet olmadı, sürekli düşündüm vize zamanları bile kafama taktım belki daha yüksek alırdım ama sürekli bunları düşündüm. Neyse memlekete gidip annemi babamı kardeşlerimi görünce biraz sindirdim durumu onlar sayesinde iyileştim. Şimdi yine burada tek başıma bunları yazıyorum ve içimden bir şey geldi yapmak isterseniz. Belki biliyorsunuzdur bir site var yılbaşında o kişiye karşı iyi dileklerinizi mesajlarınızı yazıyorsunuz. Bende mutlu olacağımı düşündüğüm için paylaşmak istedim eğer benim için bir yılbaşı notu yazmak isterseniz diye linki atıyorum. Yazdığınız yazıları tam yılbaşı günü okuyabileceğim o güne kadar kitli kalıyor. Eğer sizinde varsa bende size bir şeyler yazmak isterim. Burada ne kadar dışlansam da iyi kadınlar hâlâ var sizleri seviyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
genel olarak öğrencilik çok zor. bitirince rahatlarsın hayırlısıyla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…