Nasıl yani?
Sen lisede misin ya da farklı üniversitede misin?
Lise bitti benim ama ek yerleştirme bekliyorum olmaya bilir yani şehrimde kalabilirim o ise gidicek
Güveniyorum ama acaba olur mu ?? diyorum
Kayıttan sonra bi kaç gün geçti ama bitmesinden bahsetmedi daha kavga etmemize rağmen
Kavga ettiniz diye böyle düşünme hemen
Eğer sevgisine inanıyorsan ve erkek arkadaşına güveniyorsan 1 yıl nedir ki
Göz açıp kapayana kadar geçer yerleşemesen bile
Ama endişelerini erkek arkadaşınla paylaşmanı tavsiye ederim baştan
sevgisine inanıyosan bence vazgeçmez,benim sevgilim üniversitedeydi bu sene ben de lise sonda ve benim her zaman yanımda oldu,üniversiteli olmak onu değiştirmedi yani ,şimdi de ben de onun gittiği üniversiteyi kazandım
hiçbir alakası yok bunun üniversite ile. bunun sadece değişen çevre, değişen karakter, değişen bakış açıları ve olgunlaşma ile alakası var. her tecrübe kişiye bir şeyler katar. bazı büyük tecrübeler yani üniversiteye gitmek, askere gitmek, taşınmak gibi insanda daha büyük etkiler bırakır. erkek ya da kadın fark etmiyor. zaten küçük yaşta başlayan ilişkilerin de kötü sonlanmasındaki en büyük mevzu budur "değişim ve büyüme".
üniyle değil karakterle alakalı bu mesela ben de ünideyim ama o çalışıyor farklı yerlerdeyiz ama ben hiç değişmedim üni ortamı beni etkilemedi hatta eskisinden daha bağlıyız şimdi birbirimize...
lovelybee doğru söylüyor, katılıyorum ona. üniversiteye gitmek değil, değişen fikirler bitiriyor ilişkileri. yoksa bir sene nedir, yani kendinizden eminseniz, devam eder. ayrıca genelleme yapmamak lazım, biten de olur bitmeyen de, umarım siz bitmeyenlerden olursunuz.
2 yıllık bi ilişkimiz var
Üniye giden her erkek sevgilisinden vazgeçer mi ?
Üniversiteye gitmek bir ilişkinin bitmesine etken değildir bence asıl etken olan onun düşüncelerini değişmesi.Eğer ki sana sevgisi büyükse ciddiyse en uzak üniversiteye dahi gitse sevgisi devam eder ve ilişkiniz de bitmez senden de vazgeçmez canım.
ilişkinizin süresine bağlı değil bu. tabii ki illa kopacaksınız da demek değil ama "her üniversiteye giden erkek ayrılır mı" sorunuza bir cevap olarak yazdım. yaşlar ufak bunların sebebi genelde üniversite değil değişimdir.
Hayır tabi ki. Güvenin birbirinize ve bunu hissettirin.
elbette ki her erkek ayrılmaz ancak korkularında haklısın.
hem yeni bir ortam, hem büyüme ve değişim olabilecek bir dönem.
bir de birbirinizden uzakta olacaksınız ilişkiyi yürütmek zor olacak gerçekten.
ama uzakta diye çok sıkmaya çalışma bence sürekli ne yapıyorsun falan gibisinden.
gerçekten aranızda kuvvetli bir bağ varsa uzaklık da yeni insanlar da sizi ayıramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?