Üniversite ??

İnşallah herşey gönlüne göre olur canım daha ek yerleştirmeler var bak kendin diyorsun belki onunla aynı yere gidersin herşey daha güzel olur

İnşALLAH ya ayrı yerlerde olursak kavgalar artar kıskançlıktan sonra üzülüveğimiz şeyler olur ALLAH korusun

ALLAH tamamını erdirsinhayırlısıyla :)
Bende de olmasa ya aslında.

İnşALLAH ya ayrı yerlerde olursak kavgalar artar kıskançlıktan sonra üzülüveğimiz şeyler olur ALLAH korusun

Sakin ol sen ilk önce bi ben çok kişi tanıyorum farklı şehirlerde okuyan yada biri okuyup diğeri okumayan gayet de güzel gidiyor ilişkileri seni seviyorsa güveniyorsan hiç bi sorun yok herşey düzelir

Sakin ol sen ilk önce bi ben çok kişi tanıyorum farklı şehirlerde okuyan yada biri okuyup diğeri okumayan gayet de güzel gidiyor ilişkileri seni seviyorsa güveniyorsan hiç bi sorun yok herşey düzelir

Ohh ya içimi rahatlattınız cidden :)

Üniye giden her erkek sevgilisinden vazgeçer mi ?

Canım senin sorunla çok alakalı olmayabilir ama şöyle söyleyeyim benim erkek arkadaşım yok.
Ama en yakın arkadaşımın bir erkek arkadaşı var.
1 yıldır çıkıyorlar.
Arkadaşım Ankara'da okuyor erkek arkadaşı Ankara'da değil,bizim yaşadığımız memlekette.
Arkadaşım geçen gün bize gelmişti.
Ona sordum uzaktan zor olmuyor mu? diye.
O da ben uzaktan ilişkiyi seviyorum.
Her şey taze kalıyor,yan yana geldiğimiz zaman sanki her şey yeniymiş gibi hissediyorum.
İlk gün ki heyecanımız hep var dedi.
Bence de böylesi daha iyi canım.
Tabi arkadaşım ve sevgilisi birbirlerine inanıp güveniyorlar ve bu yüzden güvenle alakalı bir problem yaşamıyorlar.
Bunu niye söylüyorsun bana diyebilirsin.
Demek istediğim canım şu ki;
Birbirinizi çok sevdikten ve birbirinize sonsuz güven duyduktan sonra ilişki ne kadar uzaktan olursa olsun yürür.

Erkek arkadaşın 18 yaşında sanırım.
Yeni kazandı demişsin.
2 yıldır çıkıyormuşsunuz eğer ki bu 2 yılda bir değişiklik olmadıysa onda,bundan sonra da olacağını düşünmüyorum.

Bunu dicek olsam açmazdım konuyu canım. rahat olabilirsin bunlar rahatlamamı sağlıyor üstelik :)

19 yaşında erkek arkadaşım.
2 yılda değişim olmadı olumsuz anlamda inşALLAHta olmaz bu 2 yılda bi çok ortamada girdi değişim olmadı :)

Son düzenleme:
üniversiteye başladı da fikirleri değişti diye bitecekse de bitsin zaten boş ver. bu şekilde biterse üzülmemen, iyi ki bitiş demen gerekir. bir insanın karakteri 20sinde değişiyorsa 30unda da değişir. benim çevremde bekleyip aynı şehri veya üniyi kazanan çok insan oldu. yapabilen yapabilir demek ki. yapamayan üzerinde de çok düşünmeyeceksin.

Öyle tabii.....

Üniye giden her erkek sevgilisinden vazgeçer mi ?
Hayır elbette ...

Biz ayrı şehirlerde okuduk sevgilimle üniversiteyi , hemde lisede aynı sınıftaydık , her gün yanyana... sonra ünide ayrı şehirler... 8 yılı bitirdik ilişkimizde yakında evleniyoruz... dert etme bunu yani..

Ama fikir olarak büyüyorsunuz bu bir , biz elhamdülillah ki Rabbime aynı çizgide ilerledik fikirlerde...

İkincisi de erkek değişiyor fiziksel olarak , her gördüğünde aaa değişmişsin diyorsun

çünkü sık sık görüşemiyorsun... Ve her gördüğünde aylar sonra heyecandan titriyorsun , bir kere daha aşık oluyorsun erkeğine.. Özlem var ya o özlem içini yakıyor , bazen daralıyorsun , bunalıyorsun
:26:

Her duyguyu yaşıyorsun canım ama biter Allahın izniyle..

Umarım sizin de ilişkiniz hayırlısıyla uzun soluklu olur

İlk bi sene hiç bişi olmaz.. özellikle ilk dönem anlamazsınız bile aradaki mesafeyi..

Arkadaş ortamına göre sonraki senelerde değişiklik gösterebilir.

MaşALLAH ya

İnşALLAH canım inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…