Üniversitede olduğum halde yalnızım hiç arkadaşım yok..

Ahahahsjs burası nasıl bir platform oldu Bir de şey var... Ufak bir sorun... Ben şeysindir diye, 2.üyelik falan diye şeedince hani, seni şeettim. Kibledim banlanırsan hakkını helal et skskdkdksm

Ben de üniversitese senin gibiydim gerçekten.. çok fazla arkadasım olmadı tanıdığım çok insan oldu arkadasım olan insanlarla da şuanda görüşmüyoruz.. bence kafalarımız uyuşmuyo diye sıyrılma uyuşmasa da git ortamda bulun insanlarla konuş sıkılsan bile o ortamda dur muhabbetlere dahil olmaya çalış.. bunu brn yapamadığım için şu an bunun pişmanlığını yasıyorum .. eğer böyle devam edersen bi sonraki aşamada neler yasayacağını benim konuma bakarak öğrenebilirsin..

Bayadır girmedim buraya bir sürü tavsiye yazanlar olmuş çok teşekkür ederim arkadaşlar.Yurt odamdaki kızla samimi olmaya başladık.Ama artık eskisi kadar takmıyorum bu durumu herkese teşekkür ederim:)

Üniversite dostluklarına çok ta güvenmeyin zaten aylarca bir arada durduğunuz bir kişi bile madde bağımlısı çıkabiliyor ve ruhunuz duymuyor

üniversitedeki arkadaşlarımından, üniversite bittikten sonraki ilk sene koptuk, yani anlayacağın öyle dostluklar falan oluşmuyor ancak vakit geçirmek için diyorsan zamanla edinirsin merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…