- 14 Şubat 2018
- 13
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi Tiramisuseven
-
Cook teşekkür ederim cevabınız için uygulamaya çalışacağım :))kurslara katılın, okuldaki topluluklara katılın. sene sonunda şenliklerde görevli olun, bir arkadaşım olmuştu epey arkadaş edindi ve eğlendi ben çok pişman oldum görevli olmadığım için.
Kuzum seninle aynı durumu yaşıyorum.Benimde bi arkadaş çevrem vardı, bazı şeyler oldu, muhabbeti kestik.Sınıfta herkese selam veririm ama samimi olmam ,2 yakın arkadaşım var, onlarla da aynı sınıfta değilim, iö. onlar, dersime girince kendimi yalnız hissetmiyorum.Ama onların da sevgilisi var, beraberler hep, kafeye gidemiyoruz, yok izin alamıyorlar, yok başka sıkıntı.En iyisi yalnız olmak, özgüvenli insanlar herkesin dikkatini çekeer, yeterki kendine güven:)Merhabalar öncelikle 20 yaşındayım eskişehirde öğrenciyim. Bu sene başladım ve devlet yurdunda kalıyorum hiç arkadaş edinemedim.Ne yurttan ne de sınıftan kafalar da uyusmadigindan sanırım.Ben biraz daha sakin oturaklı bir kızım hani eğlenceli gelmiyor olabilirim ama birisi benimle konuşsa sohbeti ilerletirim derse gidiyorum ders bitiyor hemen geliyorum yurda yani sınıftan herhangi birisiyle sohbet olmuyor gerçi sınıfta çoğu kişi birbiriyle pek konuşmuyor.İstiyorum ki bu yıllarım böyle geçmesin kahve içebileceğim gezebileceğim bir arkadaş bulayım ve en yakınım olsun değer vereyim o kişiye ama yok çoğunun da sevgilisi var ve pek takılmıyorlar artık chat sitelerinde falan mı takılsam diye düşünüyorum çok yalnızım ya gerçekten fazla uzattım ama her öneriye açığım :)
ya şuan 2 arkadasım var, keske sınıftan da yakın bi dost edinseydim,, belki seneye edinirim:) tavsiyen içinde teşekkür ederimSırf arkadaş olmuş olmak için kimseyle arkadaşlık etme, abla tavsiyesi.
Benim ünideki arkadaşlıklarım hep koptu, nedense çok az sağlam dostluk çıkıyor ya da benimkiler öyleydi, bilemedim
Apartta kalıyorum, bizim bölümden 2 kisi var onlarda son sınıfYurtta kalıyorsan kantine çık yemekhanede vs sizin okuldan sizin bölümden kişiler vardır onlarla ilk adımı at tanış gerisi gelir zaten .
Ama samimi olacağın kişileri iyi seç.
Unutma çok kişidense az ama öz kişi iyidir .
Bu senin 2. Üyeliğin mi? Hatlar karıştı zaarya şuan 2 arkadasım var, keske sınıftan da yakın bi dost edinseydim,, belki seneye edinirim:) tavsiyen içinde teşekkür ederim
Aynenn öyle tatlımTek derdin bu olsun keşke Canım ya:) hayırlı olanını iste arkadaşın.gerçek dostluktan olmadıktan sonra geçici olanı salla gitsin sana ders notu için gelen arkadaş yarın yok bilesin
Yok kuzum ilk üyeliğimBu senin 2. Üyeliğin mi? Hatlar karıştı zaar
Püü konu hortlamış. Ayrıca konu, tiramisulu üyelikle açılınca şeettim.Yok kuzum ilk üyeliğim
Püü konu hortlamış. Ayrıca konu, tiramisulu üyelikle açılınca şeettim.
Tövbeler olsun aklımı mı yitirdim? smsmsns idrak kapasitem yarıda şu an, ben sana yazmadım ki zaten tiramisuya yazdım. O sen değilsen sen niye teşekkür ediyorsun smsksmdHe biliyorum o kullanıcıyı.Demekki bu konuda yalnız değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?