Etrafındaki insanlar mı verecekmiş parasını onlara ne? İşte bunu ailen söylüyor mu o etrafa önemli olan bu. Artık kalır Mısın gidiş dönüş mü yaparsın senin kararın.
Baban ödüyorum derse kime ne boşuna üzüyorsun kendini git gel kaç saat yol çekiceksin
Etrafınızdaki insanların dediklerine kulaklarınızı tıkayın öncelikle. Tercih yaparken bu durumlar hakkında konuşmadınız mı? Burssuz kazanırsam ne yaparım, nasıl karşılarız gibi.
Her gün git gel yapmak çok yorucu ve masraflı olur bana göre. En ucuz bileti bile alsanız her gün en az 30 tl yol parası ödemiş olursunuz. Orada yatılı kalmakla aynı hesap.
hukuk fakültelerinde derse devam zorunluluğu olmadığını biliyorsunuz değil mi? dersler başlamadan yurda kayıt yaptırmayın, önce biraz gidip gelin bakalım, her gün dersiniz olacak mı (genelde 1. sınıfların dersler 3 günde toplanır) erken gitmeniz/geç çıkacağınız gün var mı, gitmeyeceğiniz dersler hangileri (çünkü muhakkak olacak) bu tabloyu gördükten sonra yurtta kalmanızın mantıklı olup olmadığına karar verirsiniz. 45 dakika yol büyük şehirlerde hiçbirşey. ankarada trafikli bir saatte bir semtten diğerine otobüsle 40 dakikada gitmeniz de mümkün. acele etmenize gerek yok bence.
ya ödeyecek durumumuz var babamın market zinciri var benim ama annem işte hep diğer kardeşlerimi söylüyor,onlar da okula dershaneye gidecek sen neden devlet üniversitesine gitmiyorsun diyor pek bilmiyor böyle şeyleri. babam da bilkentten mezun olman daha iyi ben öderim sıkıntı yapma diyor. amcam falan da gereksiz masraf diyor kimse susmuyor ki. okulun yurtları hesaplı gibi onlara bakıcaz sanırım.
ya ödeyecek durumumuz var babamın market zinciri var benim ama annem işte hep diğer kardeşlerimi söylüyor,onlar da okula dershaneye gidecek sen neden devlet üniversitesine gitmiyorsun diyor pek bilmiyor böyle şeyleri. babam da bilkentten mezun olman daha iyi ben öderim sıkıntı yapma diyor. amcam falan da gereksiz masraf diyor kimse susmuyor ki. okulun yurtları hesaplı gibi onlara bakıcaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?