o insanlar hep konuşur anca konuşur,hatta susmazlar..sana ne ki milletin dediğinden?sen mutlu olduysan gerisini sallamayı bileceksin!hepinize iyi geceler benimki dert mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim. üniversite sınavında 16k sıralamam vardı,ankaraya yakın küçük bir şehirde yaşıyorum şu an. ankarada bir vakıf üniversitesinde burssuz hukuk okuyacağım. annem ankaraya gidip gel diyor günlük,babam yurtta kalırsın boşver diyor. etrafımızdaki diğer insanlar okula vereceğimiz parayı bile gereksiz ve çok buluyor. bu okul benim hayalimdi ona bile sevinemedim gerçekten sabahtan beri hiç gülmedim bile boşluktayım çünkü babam değil annem hep parayı konuşuyor. bu sıralamayla yaşadığımız yerdeki hukuk tutardı falan diyor.
her gün okula gidip gelsem mi acaba babama daha fazla yük olmasam da? ya da ne yapabilirim hiç şehirler arası gidip gelen oldu mu?
kırıkkalemi öyleyse git gel sadece masraf için degil baska sehirde aileden uzak okumak ailenin yanında okumanın yerini rahatlıgını tutmazhepinize iyi geceler benimki dert mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim. üniversite sınavında 16k sıralamam vardı,ankaraya yakın küçük bir şehirde yaşıyorum şu an. ankarada bir vakıf üniversitesinde burssuz hukuk okuyacağım. annem ankaraya gidip gel diyor günlük,babam yurtta kalırsın boşver diyor. etrafımızdaki diğer insanlar okula vereceğimiz parayı bile gereksiz ve çok buluyor. bu okul benim hayalimdi ona bile sevinemedim gerçekten sabahtan beri hiç gülmedim bile boşluktayım çünkü babam değil annem hep parayı konuşuyor. bu sıralamayla yaşadığımız yerdeki hukuk tutardı falan diyor.
her gün okula gidip gelsem mi acaba babama daha fazla yük olmasam da? ya da ne yapabilirim hiç şehirler arası gidip gelen oldu mu?
hepinize iyi geceler benimki dert mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim. üniversite sınavında 16k sıralamam vardı,ankaraya yakın küçük bir şehirde yaşıyorum şu an. ankarada bir vakıf üniversitesinde burssuz hukuk okuyacağım. annem ankaraya gidip gel diyor günlük,babam yurtta kalırsın boşver diyor. etrafımızdaki diğer insanlar okula vereceğimiz parayı bile gereksiz ve çok buluyor. bu okul benim hayalimdi ona bile sevinemedim gerçekten sabahtan beri hiç gülmedim bile boşluktayım çünkü babam değil annem hep parayı konuşuyor. bu sıralamayla yaşadığımız yerdeki hukuk tutardı falan diyor.
45 dakilık yol içn ayrı eve, yurda vs çıkılmaz. ben ankaranın bi ilçesinden gaziye 1,5-2 saatte gidiyodum. okulun parasını da sadece babanız vereceği için başkasına laf düşmez.
yanlız şunu anlamadım. 16k sıralama iyi mi oluyor? eğer öyle ise neden vakıf üniversitesi, bi de burssuz? gereksiz geldi bana.
anneniz çalışıyor mu
Etrafindakileri birakta sen anne babanla tercih yapmadan once neden bunlari acik acik konusmadinizda simdi annen vizilti cikariyor yok burdaki tutardi yok git gel yok yurtta kal yok pahali bilmem ne diyor. Onu bastan dusunecektiniz yazmayacaktiniz, yada bastan hesap edip ona gore goze alacaktiniz.
Milleti birak ama anne baba cok sacma cocuk yetistiriyorlar ben soyleyim sana. Ozel universitede bolum yazdirip aa burdaki hukuk da tutardi demek neyin nesidir cocuk yerlestikten sonra ????
Tercih etmeden bu okulun 4 sene kaca patlayacagindan tutun yurt ve yol masrafi aylik harcligina kadar hesap edilmesi gerekiyordu, simdi ki akillarinma gelmis pahali olacagi...
çalışmıyor
Ben İstanbul da yaşıyorum. Okula da 45 dk 1 saat arası sürede gidiyorum. İşe giderken 1,5 gelirken de 1,5 saatti. Zorlanmadım fazla ben çünkü bölümümü seviyorum hastaneyi de öyle45 dakika filan arası. babam öderim dese de ne bileyim annem öyle deyince bi zoruma gitti. yurt daha iyi sanırım
Ben İstanbul da yaşıyorum. Okula da 45 dk 1 saat arası sürede gidiyorum. İşe giderken 1,5 gelirken de 1,5 saatti. Zorlanmadım fazla ben çünkü bölümümü seviyorum hastaneyi de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?