canım teselli olarak gelebilir belki ama kötü bi bölüm yazıp onu okumaya çalışıp da iş bulamamak da var.
bundan sonra tekrar hazırlanmak istemezsen kendini geliştirmeye başlamalısın, hemen iş bulmak için de acele etme. seni geliştirecek ilgi ve yeteneğin varsa onlara yönel derim
cnm benım senı o kadar ıyı anlıyorumkı ben de kazanamadıgımda boyle hıssetmıstım kımler nerelere gıttı ben nasıl kaldım dıye..ama bı sene sonra bıraz daha kasarak unıversıteye gırdım
suan neler hıssettıgını cok cok ıyı anlıyorum bu soyledıklerım bos gelıyo sana belkı ama ınankı 1 sene goz acıp kapayıncaya kadar gecıyo
seneye bu zamanlar ıstedıgın yerde olursun ınsallah..ama silkelenip kendıne gelmen gerek bırak baskalarını ya kım naptıysa yaptı onlar senı 2 gun konusurlar 3.gun herkes kendı derdıne duser sende sadece kendını dusun gelecegını dusun ve otur calıs guzelım nıye salak olcaksın onlardan tek eksıgın bıraz dısıplın..disiplinli bi sekılde calısırsan gıremeyecegın okul yok
canım 2 yıllıkta yazdım ama olmadıCanım ben ikiyıllık yani önlisans okudum.
sonra memurluk sınavıyla atandım.
sende bi düşün istersen önlisansı, nerelere girebilirsin bilmiyorum ama araştır.
düz lisesin galiba.
ikiyıl okuduktan sonra dikey geçiş sınavıyla lisansı tamamlayabilirsin.
haklısın canım ama şuandan herşey boş geliyoherşeyin hayırlısı...
daha fazla çalışman gerekiyormuş demekki...
kendisi kıyaslama kimseyle...
sen elinden geleni yap, gerisini hayatın akışın abırak, gün doğmadan neler doğar...
neyin kimin için hayırlı olduğunu bilemeyiz...
canımm benim milletin ne dediğini taka taka bu hale geliyoruz
yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sende
benim ailemde kavgalar sorunlar hiç bitmezdi babam eve sarhoş gelir annemle kavga eder biz yorganı kafamıza çeker uyumaya çalışırdık anadolu lisesinde okumama rağmen bende 3.girişte kazanabildim nedeni de ailemdir ama bence sende güçlü ol kendine gel ve derslerine adapte ol 1 sene çabuk geçer ve bir bakmışsın ki istediğin üniverisitede istediğin bölümde okuyosun. ne yazık ki herkes şanslı doğmuyor herkes iyi bir ailede yetişip iyi şekilde yönlendirilmiyor ancak biz kendimizi hırpalayarak hayatımızı yönlendirebiliyoruz ailemizin desteği olmadan. ama emin ol herkesten daha güçlü oluyoruz
çünki hayat bizi çok zorluyor......ve biz her geçen gün daha güçlü bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyoruz ..... yeni bir hayat çizmek senin elinde bunu sakın unutma canımm
19
biliyorum yaşım büyük değil ama 3. kez hazırlanmakta istemiyorum
ya aklım almıyo artık benden çok çok kötü olanlar kazandı yerleşti biyerlere
bu kadarmı salağım ben
niye böyle oldu bilmiyorum
üniversiteyi kazanan herkes zeki mi
çalışmak,zeki olmak...bunların etkisi elbette var ama bunun yanında kader,kısmet...bunların etkisi de var
yapamadın diye kendini belli bir kategoriye koymak zorunda değilsinyerimseniben
herkes üniversite okuyacak diye bir şart yok. başka yollardan da kendi hayatını kuracak gelir sağlayabilirsin. bu yolları araştır derim.buyrunnnnnnnnn
pes etme. daha 19 yaşındasın.yasakkelime
çalıştın,ümitlendin hayallerin yıkıldı anlıyorum ama bu psikolojiden ne kadar erken çıkarsan o kadar mutlu olursun
senağlama
tüm hayallerim yıkıldı
artık içimden çalışmakta gelmiyo
ve hiç gelmicek sanırım:gitme:
kendine gel diorum kendi kendime ama olmuyo gözyaşlarımı tutamıyorum
peki bana öneri verebilirmisiniz
hangi kurslara gideyim
bilgisayar grafik muhasebe ingilizce
neyapmalıyım?
gelir ozemuszemus
şu an ki durumundan kaynaklanıyor bu düşüncelerin
ilk şoku atlattıktan sonra normale dönersin
unutma,hayatın sonu değil
yapabileceklerinin sonu değil
bazen sınırları zorlamak gerek
kendinden ümidi kesme
şoku atlat, hataların üzerinde düşün,onları düzelt ve başar:içelim:
.
hangi kurs daha çok işine yarar bilemiyorum. ingilizceni geliştir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?