üniversiteye yerleşemeyen var mı:(

ek konteyjanlarda muhakkak tercih yap, çabuk pes etme :Saruboceq:

böle düşünme canım ya.nasip kısmet.eğer gerçekten istiyorsan tekrar hazırlan.başka bişeye takma kafanı.benim 3. girişimdi.3.de oldu.ümidini azmini yitirme.allahım nasip eder inş.

ve ben şuan 21 yaşındayım.sen daha 19 sun.nie karamsar oluyosunki.
canım ben lise 3 ten beri deli gibi hazırlanyodum bu sınava.lise 3 lise 4 ve bu sene ocak ayına kadar.inan gerçekten pes ettim artık.geçen sene çok güzel yerleri yazabilirdim tutuyodu ama ben inat ettim izmir sınıf öğretmenliği diye yine hazırlandım.ocak ayında ailece çok zor günler geçirdik.ve ondan sonra hiç çalışamadım desem yeri.zaten bildiklerimide unuttum o süre içerisinde.şimdi hem ailemi hem kendimi suçluyorum ve başaramamaktan yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkyorum
3. senesinde tıp kazanan birini tanıyorum , ama össye çalışmak istemiyorsan memurluk sınavına odaklanabilirsin
memurluğa başvurmadım canım abim parasını bile yatırmıştı ama üniversiteye kesin gözüyle bakyodum o yüzden başvurmadım
ek konteyjanlarda muhakkak tercih yap, çabuk pes etme :Saruboceq:

yapıcam canım.pek ümidim olmasada:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…