- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
değil tabii kiBölümün açıktan okunacak bir bölümse açıktan okuyup çalışabilirsin
O zaman niye okulumun bana bişey katacağını düşünmüyorum dedinizdeğil tabii ki
mühendislik okuyorum açıktan okumam mümkün değil
iş bulamamO zaman niye okulumun bana bişey katacağını düşünmüyorum dediniz
iş bulamam
ailem asgari ücret alıyorerkek peşinde koşmak yerine eğitime önem verseydin
HHerşey daha güzel olurdu
Ailenin maddi durumunu zotlammais olurdun
O senin kişisel sorunların kaynaklı Vanessa. Senin okumakta da kendinş geliştirmekte de gönlün yok ki. Sen astronot da olsan iş bulamam dersin fırıncı da olsan şikayet edersin.iş bulamam
Part time çalışabilirsin . Ben İTÜ mezunuyum, herkes hem okuyup hem çalıştı.ailem asgari ücret alıyor
ben nefes alsam zorlanıyorlar
benim okulum kötüPart time çalışabilirsin . Ben İTÜ mezunuyum, herkes hem okuyup hem çalıştı.
Işte bunu diyorum ailenin askari ücret aldığı yenimi aklına geldi diyorumailem asgari ücret alıyor
ben nefes alsam zorlanıyorlar
Yoo Yıldız Teknikte / Kocaelinde Kimya Mühendisliği okuyorsun. İş staj bulamaman yurt odanda yatıp online erkek kovalamaktan başka hiçbir aktiviten olmamasından Vanessacıım.benim okulum kötü
bu yüzden part time iş ve staj bulma şansım yok
Okulunu komple kapatsınlar o zaman, öyle saçma şey mi olur. Rastgele bir anadolu üniversitesinden mezun olup çok iyi yerlere gelmiş mühendis tanıdıklarım var, yurtdışında çalışanlar da.benim okulum kötü
bu yüzden part time iş ve staj bulma şansım yok
Kocaeli değil miydi?Yoo Yıldız Teknikte Kimya Mühendisliği okuyorsun. İş staj bulamaman yurt odanda yatıp online erkek kovalamaktan başka hiçbir aktiviten olmamasından Vanessacıım.
Aa o da olabilir doğru. E yine de Kocaelide Kimya Mühendisliği bitirecek , benim oradan da mezun tanıdıklarım hepsi attı kapağı bir yereOkulunu komple kapatsınlar o zaman, öyle saçma şey mi olur. Rastgele bir anadolu üniversitesinden mezun olup çok iyi yerlere gelmiş mühendis tanıdıklarım var, yurtdışında çalışanlar da.
Kocaeli değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?