Üniversiteyi Bırakmalı Mıyım?

Sen son sınıf değil misin? Dişini sıkıp mezun ol. Staj konusunda da hocalarla bir görüş. Bu arada bir yabancı dil kat kendine, en basiti Udemy’de bir sürü sertifikalı eğitim var. Uyguna satın alabilirsin. Elinde en azından bir diploman olsun da sonrasına bakarsın.

ailem asgari ücret alıyor
ben nefes alsam zorlanıyorlar
Işte bunu diyorum ailenin askari ücret aldığı yenimi aklına geldi diyorum
Bunun yerine okuluna eğitimine önem verseydin
İs bulsaydin diyorum
Başkasının dikkatini nasıl çekerim diye kafa yormak yerine
bilmedigin adamların pesinde kosmak yerine part time işlerim pesinde koşsaydın diyorum

benim okulum kötü
bu yüzden part time iş ve staj bulma şansım yok
Yoo Yıldız Teknikte / Kocaelinde Kimya Mühendisliği okuyorsun. İş staj bulamaman yurt odanda yatıp online erkek kovalamaktan başka hiçbir aktiviten olmamasından Vanessacıım.

benim okulum kötü
bu yüzden part time iş ve staj bulma şansım yok
Okulunu komple kapatsınlar o zaman, öyle saçma şey mi olur. Rastgele bir anadolu üniversitesinden mezun olup çok iyi yerlere gelmiş mühendis tanıdıklarım var, yurtdışında çalışanlar da.
Yoo Yıldız Teknikte Kimya Mühendisliği okuyorsun. İş staj bulamaman yurt odanda yatıp online erkek kovalamaktan başka hiçbir aktiviten olmamasından Vanessacıım.
Kocaeli değil miydi?

Aa o da olabilir doğru. E yine de Kocaelide Kimya Mühendisliği bitirecek , benim oradan da mezun tanıdıklarım hepsi attı kapağı bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…