- 14 Ağustos 2018
- 20.641
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.693
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Sarı çürük dişli animeci çocuk kandırmış olabilir.Hayır okulu bırakınca koşa koşa lise mezunu tecrübesiz kıza koşa koşa iş vereceklerine , asgari dışında maaş vereceklerine dair seni kim kandırdı onu da merak ediyorum.
Evet son sınıfken ayrılıp asgari ucretle kasiyer olmak çok mantıklı bir fikir
Ya kimde olacağğğdıııGene suç başkalarında hmm hmm
evet ya.okulu bırakmak isteyenler haftası bu hafta galiba.iyi ki senin benim çocuğum değiller.ben de şiddete karşıyım ama tahammül de bir yere kadar anacığımmm.sonra şiddete hayır diyorsunuz
sanki sırayla geliyorlar bu günlerde
şöyle evlatların olsa nasıl dövmek istemezsin
Vanessada dil kursuna gitti dediki dil dile değmeden öğrenilmez hiç birsey öğrenemedi amaYa kocaeli iyi bir okul yahu. Kocaeli elektrik elektronik mezunu arkadasim mezun olur olmaz siemense ise girdi 2 yil orda calisirken almanca kursuna gitti sonra ver elini deutschland
Ya ne de güzelce yazmış fikir vermişsin ama karşındaki kişi vanessaSen son sınıf değil misin? Dişini sıkıp mezun ol. Staj konusunda da hocalarla bir görüş. Bu arada bir yabancı dil kat kendine, en basiti Udemy’de bir sürü sertifikalı eğitim var. Uyguna satın alabilirsin. Elinde en azından bir diploman olsun da sonrasına bakarsın.
evet ya.okulu bırakmak isteyenler haftası bu hafta galiba.iyi ki senin benim çocuğum değiller.ben de şiddete karşıyım ama tahammül de bir yere kadar anacığımmm.
Vizeler başladı herhalde, tatilden sonra zor gelmiştirevet ya.okulu bırakmak isteyenler haftası bu hafta galiba.iyi ki senin benim çocuğum değiller.ben de şiddete karşıyım ama tahammül de bir yere kadar anacığımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?