- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
kocaeliYoo Yıldız Teknikte Kimya Mühendisliği okuyorsun. İş staj bulamaman yurt odanda yatıp online erkek kovalamaktan başka hiçbir aktiviten olmamasından Vanessacıım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocaeliYoo Yıldız Teknikte Kimya Mühendisliği okuyorsun. İş staj bulamaman yurt odanda yatıp online erkek kovalamaktan başka hiçbir aktiviten olmamasından Vanessacıım.
Okulun kötü mübenim okulum kötü
bu yüzden part time iş ve staj bulma şansım yok
Hiç fark etmez , benim oradan mezun dershane arkadaşlarımın hepsi kariyerindekocaeli
Kocaeliye niye zenginler gidiyomuş yaOkulun kötü mü
Nasıl yani zenginlerin ünlülerin gittiği okuldu
Okulun Turkiyenin en iyi ölümüydü ne oldu
Unuttum ya neydi üniversitenin adı![]()
Konu sahibi kocaelinde okuyorum demişti hepYoo Yıldız Teknikte / Kocaelinde Kimya Mühendisliği okuyorsun. İş staj bulamaman yurt odanda yatıp online erkek kovalamaktan başka hiçbir aktiviten olmamasından Vanessacıım.
Kocaeli miKocaeliye niye zenginler gidiyomuş ya![]()
Bırak da hepimiz kurtulalım. Ciddi söylüyorum.iş bulamam
Tam hatırlayamadığım için yıldız/kocaeli dedimKonu sahibi kocaelinde okuyorum demişti hep
Gene suç başkalarında hmm hmmbenim okulum kötü
bu yüzden part time iş ve staj bulma şansım yok
Yook kocaeli kimya müh okuyacak inşallah kızımız (okuyor diyemiyorum)Kocaeli mi
Nasıl yani vanessa istanbulda okumuyor mu yahu
![]()
Gerçi ben vanessa'nın anlattığı hiçbir şeye inanmıyorum. Bir ara personasından çıkıp çok akıllı cevaplar vermeye başlamıştı.Tam hatırlayamadığım için yıldız/kocaeli dedimfark etmez bu kız MIT’de okusa yine gelir aynı konuları açar