• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteyi Bırakmalı Mıyım?

Almasını bilene her okul bir şeyler katar.
Aileniz kendi başlarının çaresine baksınlar. Bir öğrenciden beklenecek tek şey okuyup kendisini kurtarmasıdır. Okulu bırakınca üstünüze başınıza iş mi yağacak sanıyorsunuz? Acilen kendinize bir çeki düzen vermelisiniz bence. Önce bir mezun olun,iş konularını sonra düşünürsünüz

Madem okulunu beğenmiyorsun geçiş yapsaydın.kocaelinde okuyup yıldız tekniğe geçiş yapan 2 kişi biliyorum.yada başka bir univ.yabanci dil bilmiyorsan öğren. Mühendislerin yabancı dil bilmesi lazım.kuzenim kocaelinde elektrik elektronik müh okudu.ing biliyordu.turkiyede çalıştı ,şimdi yurtdışında çalışıyor.o iş öyle oturduğun yerden beğenmiyorum demekle olmuyor.birseyler yapman lazim

hiç anlamadım
okulu bitirmeden iş bulamıyorsun zaten
bırakınca ne değişecek ki?

en azından bitir de bir nebze iş bulma ihtimalini arttır, mezun olana kadar da kendine birşeyler katmaya çalış dilini filan geliştir.
kimyacıymışsın bir sürü prosess, kalite, iyi imalat vs. yönetmelik var kılavuz var aç onlara bak. fikir edin en azından

Bi fabrikaya girip çalışabilirsin. Asgari ücret veriyorlar kendini geliştirirsin erkekleri bırakmana sevindim

Tam hatırlayamadığım için yıldız/kocaeli dedim :KK70: fark etmez bu kız MIT’de okusa yine gelir aynı konuları açar
Gerçi ben vanessa'nın anlattığı hiçbir şeye inanmıyorum. Bir ara personasından çıkıp çok akıllı cevaplar vermeye başlamıştı.

Ben sizi tanımıyorum gecen de staj konusu acmistiniz orda da herkes size güzel şeyler demisti ve uyarmisti ordan hatırlıyorum sizi herkesin staj yeri ayarlanmıştı ama sizin yoktu ve sanırım sizin ihmaliniz yüzünden yoktu

Back
X