ünlü birine aşık olmak?

Olmazsa da yeni birine aşık olursun canım nolcak sanki, ünlü mü yok sanki 😂😂

Ayrıca emin ol 90 sayfanın hepsi seninle ilgili değil, sağolasın topik açmışsın bize de bahane oldu, canım Judy_K Judy_K ile tanıştık :KK19:
ay olsun ya yenisine olayım. buna takılıp kalıp sonra psikopata bağlamayım. öylesi daha kötü olur.
ayrıca gördüm konunun son 50 sayfası size ait olmuş :KK70:

ay olsun ya yenisine olayım. buna takılıp kalıp sonra psikopata bağlamayım. öylesi daha kötü olur.
Evet şimdi usulca konumuzu terket 😂

Şaka tabi. Ayrıca sana küsüm :63:

Bence daha makul insanlara aşık olabilirsin hem yorulmazsın hem psikopata bağlamazsın 😂😂

Ben de zamanında ünlü birine aşık oldum. Komedi dizilerinden birinde oynuyordu. 2012de o dizi final oldu. Sonra onunla bir şekilde iletişime geçtim. Numarasını aldım. Sevgilisi varmış meğer onunla kavga etmiştim :D Hey gidi gunler. Şimdi olsa asla onun için enerji harcamazdim. Ünlü birini sevmek zor ve yorucu.

Ben de jensen ackles e aşığım valla hem de kendimi bildim bileli :halay:hayranlıktır sizin ki görmeden veya yakisikli diye birine aşık olamazsiniz. Önce büründüğü rolden dolayı size çok karizmatik geliyor sonda tüm dizilerini filmlerini google da aratiyorsunuz normal şeyler bunlar

Kaan Boşnak'ın esi de DMden yazip durmuş, en son studyosuna gidip tanismis(sanirim), bir aya kalmadan korona morona dinlemeden evlendiler gecen hafta. Ustelik kadin 5 yas büyük. Ve oyle ahım şahım bir guzelligi yok.
Sabah aksam kocasinin storisini cekip duruyor
(Tabii unlu evliligi. Evlendileri gibi adamin baska kadinlara attigi erotik icerikli DMler ifsa edildi. Ama kadinin nihai amaci zaten adami tavlamakmis. Canli yayin acip "ben cok dm gonderdim cevap vermedi. Ciplak foto gondersem cevap verirdin di mi? Di mi? Ahhahaah" gibi sacma cumleler kurdu :)
Kaan Boşnak kim la diyenler icin:

Çok severim Kaan Boşnak ın sesini beeee. Hele o Ölsem yeridir yok mu❤ ama o ifşa olayı vs şimdi duyuyorum 😪

evet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum :kızgın:
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
dur tahmin edeyim..:)
tolga sarıtaş mi:D

Kaan Boşnak'ın esi de DMden yazip durmuş, en son studyosuna gidip tanismis(sanirim), bir aya kalmadan korona morona dinlemeden evlendiler gecen hafta. Ustelik kadin 5 yas büyük. Ve oyle ahım şahım bir guzelligi yok.
Sabah aksam kocasinin storisini cekip duruyor
(Tabii unlu evliligi. Evlendileri gibi adamin baska kadinlara attigi erotik icerikli DMler ifsa edildi. Ama kadinin nihai amaci zaten adami tavlamakmis. Canli yayin acip "ben cok dm gonderdim cevap vermedi. Ciplak foto gondersem cevap verirdin di mi? Di mi? Ahhahaah" gibi sacma cumleler kurdu :)
Kaan Boşnak kim la diyenler icin:

ben bu adamı beğenmedim niye :)
cem yiğit üzümoğlu olursa iyiydi :)

Back
X