- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
Ünsüzlerin aşık olunası kalmamışsa kız ne yapsınNe yani bu kız sürekli ünlülere mi aşık oluyor? Çok tuhaf, acaba troll sorular mı soruyor?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ünsüzlerin aşık olunası kalmamışsa kız ne yapsınNe yani bu kız sürekli ünlülere mi aşık oluyor? Çok tuhaf, acaba troll sorular mı soruyor?
Bunu da nerden çıkardınız? Yok artık. Onu yıllardır hiç biryerde görmüyoruz, nerden aklına gelmiş.Hanımlar, buldum açıklıyorum dın dırı dıııınnnn...Bülent Ersoy'un eski eşi Armağan Uzun
Bacım amma vizyonsuzmuşsun ya. Yani bunun için mi 90 sayfalık konu oldu burada? Hayallerim yıkıldı resmen.
Yalnız aynı kişi mi bilemem. İlk konusunda ben Ankara'dayım o İzmir'de demiş. Sanki bu kişi için yakınız demişti. Ayrıca Armağan Uzun oyuncu değil ki. Sanırım habire ünlülere aşık oluyor.
Neyse banlanacaksam da sizin için banlanayım. Canınız sağolsun..![]()
Bunu da nerden çıkardınız? Yok artık. Onu yıllardır hiç biryerde görmüyoruz, nerden aklına gelmiş.
Yok be o zaman trolldur. Ya da her kimse ergendir. Sürekli birine aşık olmak etkilenmek ergenliktendir herhalde.tavsiyelerinizi bekliyorum lütfenn
mrb kızlar. herkes buraya derdini yazmış. baya bir süredir okuyorum. bende aynı şekilde danışmak istediğim bir durumu buradan akıl almak amacıyla yazmak istediğim için üye olmaya karar verdim. bu konuda beni tabiki kınayacak insanlar çıkabilir ama hayatta insanın başına herşey gelebiliyor.o...www.kadinlarkulubu.com
Alın buyrun, konu linki. İlk konusu. Eski konularına şöyle bi baktım. Birkaç ay sonra da patronuna aşık olmuş.Yani aynı ünlü olmayabilir.
Bu arada teşekkür ederizHanımlar, buldum açıklıyorum dın dırı dıııınnnn...Bülent Ersoy'un eski eşi Armağan Uzun
Bacım amma vizyonsuzmuşsun ya. Yani bunun için mi 90 sayfalık konu oldu burada? Hayallerim yıkıldı resmen.
Yalnız aynı kişi mi bilemem. İlk konusunda ben Ankara'dayım o İzmir'de demiş. Sanki bu kişi için yakınız demişti. Ayrıca Armağan Uzun oyuncu değil ki. Sanırım habire ünlülere aşık oluyor.
Neyse banlanacaksam da sizin için banlanayım. Canınız sağolsun..![]()
Benn iyice stalkladım. Kız habire aşık oluyor. Olayın tatlılığı benim için bitmiştir
Nerde bizim gibi aşıklarBenn iyice stalkladım. Kız habire aşık oluyor. Olayın tatlılığı benim için bitmiştir
Ben de benim Şükrü, senin Barış gibi bir sevda sanmıştım![]()
Ne demek. Stalk kardeşliği..Bu arada teşekkür ederizbanlanacağınj sanmıyorum için rahat olsun :)
Bence can yaman bile olamaz. Bekleyemiyorum ondanNe demek. Stalk kardeşliği..
Bu arada ben yeni ünlünün de aman aman biri olduğunu sanmıyorum. Kerem filan demiştim ama olsa olsa Can Yaman olur bu vizyonla. Armağan Uzun'dan Kerem Bursin'e geçemedi benim beynim.![]()
Ahahaha tam anlamıyla katılıyorumNe demek. Stalk kardeşliği..
Bu arada ben yeni ünlünün de aman aman biri olduğunu sanmıyorum. Kerem filan demiştim ama olsa olsa Can Yaman olur bu vizyonla. Armağan Uzun'dan Kerem Bursin'e geçemedi benim beynim.![]()
Tanıyon mu kız can yamanı?Bence can yaman bile olamaz. Bekleyemiyorum ondanolsa olsa İbrahim tatlises olur,
biride demişti burda
![]()
Evet onu tanıyorumTanıyon mu kız can yamanı?![]()
Olmazsa da yeni birine aşık olursun canım nolcak sanki, ünlü mü yok sankikızlar kendinizi neden bu kadar paraladınız anlayamıyorum?
ben bu konuyla ilgili gerekli cevaplarımı aldım, sağolsun gayet tatmin edici cevaplar verip bu konuda beni aydınlatan bir sürü kişi oldu. ve benim için zaten konu kapandı.
yani kapanan hayranlık mevzuu değil, hala malum ünlüye hayranlığım devam ediyor da buradan alabileceğim cevapları aldım. sağolsun herkes elinden geldiğinde fikrini söyledi. bana da gayet iyi geldi yapılan yorumlar.
bunun dışında ünlüyü söylememin hiçbir yararı olmayacak.
yani bilsem ki biri beni onunla tanıştıracak söylemez miyim
konuya fake diyenler mi dersin, eski açtığım konuları araştıranlar mı dersin ya kopmuşsunuz kızlar
evet geçmişte de tanışmak istediğim ünlüler oldu olmadı değil de bu konudaki kişi başka kişi.
neyse siz de üzmeyin kendinizi, ben de tabi ki fırsat olursa tanışma yoluna giderim ama olmazsa da ölüm yok.
sevgimizi gömeriz kalbimize
herşey çok güzel olacak inşallah![]()
O yazıya bundan daha iyi yorum olamazdıOlmazsa da yeni birine aşık olursun canım nolcak sanki, ünlü mü yok sanki
Ayrıca emin ol 90 sayfanın hepsi seninle ilgili değil, sağolasın topik açmışsın bize de bahane oldu, canımJudy_K ile tanıştık
![]()