ünlü birine aşık olmak?

Eminim daha önce burda konu açmış yine ve orda adını yazmış konunun linkini atabilirim ama napsam bilemedim.

Canım aslında duysan aaa bumuymuş dersin. Pekte merak edilecek biri değil. Yani burda kıvançlar, çağataylar, keremler diyince siz kınu sahibi niye kaçtı anladım ben öğrenince.
Allahım buda çatlayatmaya gelmiş 😂 tamam hadi söyle tamam söz kınamıcaz konu sahibini 😂 Judy_K Judy_K gel gel az kaldı öğrencez 86 sayfalık sabır boşa değilmiş 😂😂

Allahım buda çatlayatmaya gelmiş 😂 tamam hadi söyle tamam söz kınamıcaz konu sahibini 😂 Judy_K Judy_K gel gel az kaldı öğrencez 86 sayfalık sabır boşa değilmiş 😂😂

Ya şikayet ederse, ya banlanırsam. Ben daha ihtar bile almadım hiç. Ya üye gelipte sana ne oluyo benim konum derse. Zaten konu sahibinin eski konularına bakın yazmış orda. Bulursunuz bence.

Ya şikayet ederse, ya banlanırsam. Ben daha ihtar bile almadım hiç. Ya üye gelipte sana ne oluyo benim konum derse. Zaten konu sahibinin eski konularına bakın yazmış orda. Bulursunuz bence.
Yok artık allahım yaa neleri düşünüyo 😂😂 valla biz banlanmadıysak Sana hiç bişe olmaz 😂

Yok artık allahım yaa neleri düşünüyo 😂😂 valla biz banlanmadıysak Sana hiç bişe olmaz 😂

İsmini veremem ama kolayca bulmanızı sağlayabilirim. Hadi veriyorum tüyoyu

Konu sahibinin üye olduğunda ilk açtığı konuya bakın. Başkada diyemem.

Canım sen o konuyu buraya bırak gerisi bizde :KK8:
Ben konu sahibinin profiline giremiyorum nedense yoksa çoktan stalklamıştım.
Ayrıca böyle şeyden ban yiyeceğini de hiç sanmıyorum.

İsmini veremem ama kolayca bulmanızı sağlayabilirim. Hadi veriyorum tüyoyu

Konu sahibinin üye olduğunda ilk açtığı konuya bakın. Başkada diyemem.
Iyide bakamıyorum. Konularını nerden görüyorsunuz?

Kızlar boşuna uğraşmayın. O cok eski bir konuymuş ve bahsettiği başka biriymiş. Bu bahsettiği adam yeni biriymiş. 😂 Konuda birisi yazmıştı zaten bunu bu kaçıncı diye.

Kızlar boşuna uğraşmayın. O cok eski bir konuymuş ve bahsettiği başka biriymiş. Bu bahsettiği adam yeni biriymiş. 😂 Konuda birisi yazmıştı zaten bunu bu kaçıncı diye.
Al işte yine bi hayalimiz suya düştü 😂😂

Ne yani bu kız sürekli ünlülere mi aşık oluyor? Çok tuhaf, acaba troll sorular mı soruyor?

Back
X