• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ünlü birine aşık olmak?

Ama var yaaa konu sahibi, ALLAH senden razı olsun🌹Sıkılmıştım burda olumsuz konulardan. Sürekli şiddetten, aldatılmadan bahsediliyor. Bu konu troll mu değil mi bilmiyorum, öylesine anlık birazda olsa eğlendim. Sonuçta karantınadayız, insan eğlenmek iyi şeyler duymak istiyor.İyi geldi😀

Ama var yaaa konu sahibi, ALLAH senden razı olsun🌹Sıkılmıştım burda olumsuz konulardan. Sürekli şiddetten, aldatılmadan bahsediliyor. Bu konu troll mu değil mi bilmiyorum, öylesine anlık birazda olsa eğlendim. Sonuçta karantınadayız, insan eğlenmek iyi şeyler duymak istiyor.İyi geldi😀
Aynen canım ben de ondan sardım buraya ya. Konu sahibi gıcık ama konu tatlı 😂

Bebeyken Erol Evgin'e,sonra Burak KUT'a,daha sonra Kenan İmirzalioğlu'na hayrandım.Görüldüğü üzere büyüdükçe beğenim de değişmiş.Şimdiki aklım olsa hiçbirini beğenmezdim.Kıvanç Tatlıtuğ'u kimseye değişmem.:-):KK71:
Konu sahibinin yaşı başı kaç bilinmez ,ammaaa olur böyle şeyler...Saplantı olmasın yeter ki...

Valla burda gördüğüm kadarıyla vaktiyle herkes birden çok kişiye aşık olmuş. 😂 Ben sadece ortaokulda gökhan özene aşıktım 😅 tabi o zaman instagram falan yok. Kartlar oluyodu kırtasiyelerde satılırdı. Onun resimlerini alırdım 😂😂 ama fazla sürmedi aşkım tabi 😂 şimdiler de barış kılıcı sadece beğeniyorum 😅

Valla burda gördüğüm kadarıyla vaktiyle herkes birden çok kişiye aşık olmuş. 😂 Ben sadece ortaokulda gökhan özene aşıktım 😅 tabi o zaman instagram falan yok. Kartlar oluyodu kırtasiyelerde satılırdı. Onun resimlerini alırdım 😂😂 ama fazla sürmedi aşkım tabi 😂 şimdiler de barış kılıcı sadece beğeniyorum 😅
Hahahaha ben de Gökhan özen e resmen aşıktım.bi ajandam var fotoğrafları ile dolu ve hala duruyor.Kasetlerini alır sabaha kadar dinlerdim. Jet ski olayından ve evlendikten sonra aşkım bitti. Bir de herkes biliyor nasıl sevdiğimi. Hala söylerler.

Ben lise de fizik ogretmenime asıktım 🙈 hala görüşürüz ben ögretmen oldum, eşini de çok severim onlar da beni çok severler ☺️ hiç bir zaman soylemedim size aşıktım diye 🙈utanırım yaa

Hahahaha ben de Gökhan özen e resmen aşıktım.bi ajandam var fotoğrafları ile dolu ve hala duruyor.Kasetlerini alır sabaha kadar dinlerdim. Jet ski olayından ve evlendikten sonra aşkım bitti. Bir de herkes biliyor nasıl sevdiğimi. Hala söylerler.
Yok ya o kadarda değil 😂 sadece seviyodum o da heves herkes birini seviyordu ben de dedim bari onu seveyim 😅 şimdi bile can sıkıntısından saracak seyler arıyorum plotonik mi olsam napsam 😂😂

Ben lise de fizik ogretmenime asıktım 🙈 hala görüşürüz ben ögretmen oldum, eşini de çok severim onlar da beni çok severler ☺ hiç bir zaman soylemedim size aşıktım diye 🙈utanırım yaa
Hahah bak öğrrtmenlerimle çok hayal kurmuşumdur 😂 ortaokul da fen hocamla kuruyordum bana aşıktı falan 😅😅 lisede de matematik hocama 😂 bu hocayla çok dah a fazla hayal kurdum ama evli olduğunu öğrenince yıkıldım 😅😅

Ben de sadece Şükrü Özyıldıza aşıktım. Ergenken kimseye aşık olmadım 😂 ama babama hayranlığımdanmıdır nedir Şükrüyü babamın gençliyine çok benzetiyorum onun için bayılıyordum ona. Hala da çok severim ama aşk gibi değil. Kocamcım var ❤️

Ben de sadece Şükrü Özyıldıza aşıktım. Ergenken kimseye aşık olmadım 😂 ama babama hayranlığımdanmıdır nedir Şükrüyü babamın gençliyine çok benzetiyorum onun için bayılıyordum ona. Hala da çok severim ama aşk gibi değil. Kocamcım var ❤
Evet ben de şuan aşığım kimseye sarmak istemiyorum yoldan çıkarmayın beni 😂

MirAy92 MirAy92 Gökhan Özen diyor. :KK8:

Benim isim hafızam yok ya.. barış kılıçı googleladım sevdiğim aktörmüş. Zevkini beğendim :KK54:

Back
X