HahahAy inşallah ya.. Bi kerede kendimden 10 yaş büyük biriyle evliydim ama çok pişmanım bunda olmayacak inşallah öyle bir şeyöyle de bi söylüyorum ki sanki her gün koca değişiyoruz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahAy inşallah ya.. Bi kerede kendimden 10 yaş büyük biriyle evliydim ama çok pişmanım bunda olmayacak inşallah öyle bir şeyöyle de bi söylüyorum ki sanki her gün koca değişiyoruz
![]()
Ben almıyım canım.Valla ben de bu fotosunu ilk kez gördüm ağzım açık kaldı siz de nasiplenin istedim![]()
He sen halk içinden seviyon)) meşhurun da tadında bırakmışı makbüldür dimiÇok anlık bişeydi be seninki kadar değildi. İlk klipinde sevmiştim. Sonra meşşurlaşınca bıraktım beni biliyosun çok meşşura gelemiyorum![]()
Konu burdan cinselliğe taşınır bakValla ben de bu fotosunu ilk kez gördüm ağzım açık kaldı siz de nasiplenin istedim![]()
Konu sahibini Müge Anlı arıyorsöyledi mi kimmiş okuyamadim o kadar sayfayi![]()
Evliyken ilişkiye girilmiyor my yav. 9 ay nasıl dayancaksınBen almıyım canım.Zaten gebelik yüzünden 3aydır tık yok şimdi kedi gibi dolanmıyım benimkinin etrafında
insanın aklına durduk yere şey sokma şindi
![]()
Aman evliyken ne be hamileykenEvliyken ilişkiye girilmiyor my yav. 9 ay nasıl dayancaksın![]()
He sen halk içinden seviyon)) meşhurun da tadında bırakmışı makbüldür dimiben ayran gonulluyum heralde. Çok aktörden etkilendim arkadaş. Bende de bi ünlü sevdası var. Ünsüze gelemiyorum
![]()
He canım evliyken girilmiyor)) sadece küçük dokunuşlarEvliyken ilişkiye girilmiyor my yav. 9 ay nasıl dayancaksın![]()
9 ay değil şu an riskliEvliyken ilişkiye girilmiyor my yav. 9 ay nasıl dayancaksın![]()
Kahkahaaa attımmmmmHe canım evliyken girilmiyor)) sadece küçük dokunuşlar![]()
Adından ciddiye alamıyom ya adamı. Allah yakışıklılığı verince isimden kaybetmiş))
Benimki Şükrü. Artık başkası da olmaz. Ben kopekler gibi sadığım![]()
Kahkahaaa attımmmmm![]()
Ben okadar deilHahah bak öğrrtmenlerimle çok hayal kurmuşumdurortaokul da fen hocamla kuruyordum bana aşıktı falan
lisede de matematik hocama
bu hocayla çok dah a fazla hayal kurdum ama evli olduğunu öğrenince yıkıldım
![]()
Anladım cnm simdiBdv ye açılmıştı aslında konu, şimdi ilişkiler hayatın içindene taşınmış![]()
Heee benim de Şükrü isminden aklıma çaycı Hüseyinin yanındakş Şükrü geliyor ama aşk buu isme bakmıyorAdından ciddiye alamıyom ya adamı. Allah yakışıklılığı verince isimden kaybetmiş))
1 ay sonra yanan ev haberi duyarsam aklıma ilk sen geleceksin9 ay değil şu an riskli4.ayda wuhuu
![]()
Şükrü kimAdından ciddiye alamıyom ya adamı. Allah yakışıklılığı verince isimden kaybetmiş))
Ayy o aklına geliyor ve hala hayransınHeee benim de Şükrü isminden aklıma çaycı Hüseyinin yanındakş Şükrü geliyor ama aşk buu isme bakmıyor![]()