• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ünlü birine aşık olmak?

Ay inşallah ya.. Bi kerede kendimden 10 yaş büyük biriyle evliydim ama çok pişmanım bunda olmayacak inşallah öyle bir şey 😊😊 öyle de bi söylüyorum ki sanki her gün koca değişiyoruz 😂😂
Hahah 😂 inşallah pişman olmazsın canım. 10 çok 8 iyi 😂

söyledi mi kimmiş okuyamadim o kadar sayfayio_O

Valla ben de bu fotosunu ilk kez gördüm ağzım açık kaldı siz de nasiplenin istedim 😂😂
Ben almıyım canım. 😂 Zaten gebelik yüzünden 3aydır tık yok şimdi kedi gibi dolanmıyım benimkinin etrafında 😂 insanın aklına durduk yere şey sokma şindi 😂😂😂

Çok anlık bişeydi be seninki kadar değildi. İlk klipinde sevmiştim. Sonra meşşurlaşınca bıraktım beni biliyosun çok meşşura gelemiyorum 😂
He sen halk içinden seviyon)) meşhurun da tadında bırakmışı makbüldür dimi :KK70: ben ayran gonulluyum heralde. Çok aktörden etkilendim arkadaş. Bende de bi ünlü sevdası var. Ünsüze gelemiyorum:KK59:

Ben almıyım canım. 😂 Zaten gebelik yüzünden 3aydır tık yok şimdi kedi gibi dolanmıyım benimkinin etrafında 😂 insanın aklına durduk yere şey sokma şindi 😂😂😂
Evliyken ilişkiye girilmiyor my yav. 9 ay nasıl dayancaksın 😭😭

He sen halk içinden seviyon)) meşhurun da tadında bırakmışı makbüldür dimi :KK70: ben ayran gonulluyum heralde. Çok aktörden etkilendim arkadaş. Bende de bi ünlü sevdası var. Ünsüze gelemiyorum:KK59:
😂😂😂😂
Benimki Şükrü. Artık başkası da olmaz. Ben kopekler gibi sadığım 😂😂

Hahah bak öğrrtmenlerimle çok hayal kurmuşumdur 😂 ortaokul da fen hocamla kuruyordum bana aşıktı falan 😅😅 lisede de matematik hocama 😂 bu hocayla çok dah a fazla hayal kurdum ama evli olduğunu öğrenince yıkıldım 😅😅
Ben okadar deil 😂 hala görüştüğümüzde göre çok daha masum kalmıs ım 😂

Adından ciddiye alamıyom ya adamı. Allah yakışıklılığı verince isimden kaybetmiş))
Heee benim de Şükrü isminden aklıma çaycı Hüseyinin yanındakş Şükrü geliyor ama aşk buu isme bakmıyor 😂😂😂

Back
X