- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Valla adriana lima bile o adama vasat kalırAynen dansçı kız![]()
o kadar gözümde bisey o adam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla adriana lima bile o adama vasat kalırAynen dansçı kız![]()
Allahımmm şu tatlılığaa bu oldu muuuAyrilmadilarsa Huri Murphy diye biri
Haksızlık deyip de bi isyan başlatmayalım şimdi. Ben banlanmak istemiyorum çıldırırım KksızBenim arkadaşlar ha bire geyikten gidiyor şimdi yine banlanmıslar haksızlık ya geyikte olmasa nasıl konusulcak ki
Ee yazdım aynı bizim dirilişteki kıyafetlere benziyo kıyafetler falanİwittt işte o dizi![]()
Bizimki gayet seviyeliYa zaten biri dedi mune seviyeli sohbetlere bişe demiyomuş
Bencede geyikten değilde senin isyanından gidersem oturur ağlarımHaksızlık deyip de bi isyan başlatmayalım şimdi. Ben banlanmak istemiyorum çıldırırım Kksız![]()
Çok çokBizimki gayet seviyeli![]()
Kız ben demedim yaaaBencede geyikten değilde senin isyanından gidersem oturur ağlarım![]()
Ya niye genel kültürümü engelliyorsunYazma sen artık bişey yazma dur.![]()
![]()
![]()
En seviyeli goygoy mu neÇok çokaferin bize şe
hatta bırak banı bize ödül bile vermeleri lazım
![]()
Ya bırak allasen hiç bişe yok
Cinsel kültür diyelim biz ona nazikçeYa niye genel kültürümü engelliyorsun![]()
Biliyom gizem dedi senin üstünden ona seslendimKız ben demedim yaaa![]()
Gizem nasıl da iki dakkada karıştırdı ortalığı yaaa![]()
Maden öyle demek için ısrar ediyosun pekiCinsel kültür diyelim biz ona nazikçe![]()
Kııızzzzzz kkya girdim 10saniye geç açtı ödüm koptu buraya kadarmış dedimBiliyom gizem dedi senin üstünden ona seslendim![]()
Ahhaha ban yiyince geç açılmıyır açılıyor ve bildirim geliyoKııızzzzzz kkya girdim 10saniye geç açtı ödüm koptu buraya kadarmış dedim![]()
Çünki konuşuyorum
Kesin benim dedikodumu yapıyodunuz ki basılmış gibi hissettinÇünki konuşuyorum
Biriyle mesajlaşınca öyle yazar profilindebiri dediyim de ablam.
MirAy92 ifşa olduk kız. Kendimi basılmış gibi hissediyorum
![]()
Abaaav kız hakketen basıldık yaa))) bizim bi suçumuz yok hakim amca))))Çünki konuşuyorum
Biriyle mesajlaşınca öyle yazar profilindebiri dediyim de ablam.
MirAy92 ifşa olduk kız. Kendimi basılmış gibi hissediyorum
![]()