- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
Onun profil resmî banlandırmıstır kesinAşk olsun niye böyle yaptın şimdiayrıca bizim de burdan bi arkadaşımız banlandı, için rahat etsin diye söyledim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun profil resmî banlandırmıstır kesinAşk olsun niye böyle yaptın şimdiayrıca bizim de burdan bi arkadaşımız banlandı, için rahat etsin diye söyledim.
Emaaaan ben takmıyom artık))) kendisi bilir. Hiç söylemesinKonu sahibi de ayrı enteresan ..Meraktan çatlattı herkesi
![]()
Aha haa kabul etmiyrum ben
Yok be aman benim ünlülerle içim yokHoşlanmadığın belli oldu)))
Zaten bu kadar merakta ayrı komikEmaaaan ben takmıyom artık))) kendisi bilir. Hiç söylemesin![]()
Naaayır yalaaan söylüyorsunAha haa kabul etmiyrum benben günahsızım
![]()
Niye ne vardı profil resmindeOnun profil resmî banlandırmıstır kesinsürekli uyarı veriliyor geyik için ondan
![]()
Ben hayal ettim o repliğiNaaayır yalaaan söylüyorsun(sesli daha güzel söylüyom böyle olmadı yaa))
Hahahahah1 ay sonra yanan ev haberi duyarsam aklıma ilk sen geleceksin![]()
O adamın dizisi vardı ya yabancıNiye ne vardı profil resminde![]()
O aklıma gelse de görüntü başkaAyy o aklına geliyor ve hala hayransınaşkım gözü kör oluyo işte)))
Hayret hala googlelamadın mıŞükrü kim
Taamm işte uzun saçlı adam vardı diye hatrlıyorum ben ne var bundaO adamın dizisi vardı ya yabancıboşver bilmesen daha iyiy
![]()
Ohoo sen çok geride kaldınHayret hala googlelamadın mı![]()
Kız o değil konu sahibininkiYaaaaa hayirrr oooo nooo
Benim ooo benimmm
Surda bilmeyen yok ona olan şeyimi
Hem onun sevgilisi var![]()
O diziyi izlemiş misin hiçTamam
Taamm işte uzun saçlı adam vardı diye hatrlıyorum ben ne var bundaben şimdi profil resmimi barış kılıç yapsam ban mı yicem
![]()
Olmamış işte ordan kaybediyor adamBu adam nasıl 32 yaşındaayrıca o tipe şükrü olmuş mu yani
![]()
Yakacak başımızı durSen şimdi bizi mi ispitliyon?)))![]()