- 26 Mayıs 2019
- 1.497
- 3.882
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk onu kullancaktım da kızla erkek öpüşüyo sandımsarılmayı bile bulamıyosun. Çoook çalışman lazım çoookkk
![]()
Öğrendin sonundaAh evet canım iyi ki varsın![]()
Ahanda başlıyoruz geneİlk onu kullancaktım da kızla erkek öpüşüyo sandım![]()
Napalım yeni konu açsak hem kızarlar hem böyle eğlenceli olmazÖğrendin sonunda
Yalnız o değil de konuya çöreklendik baya![]()
Yav sende dar bekliyosun iki resim atsalarda gözümüz gönlümüz açılsın diyeAhanda başlıyoruz geneşimdi cıbıldak resimler doluşur buraya
![]()
Kız demin senin cıbıldak barışın resmi şakadanak büyük boy açılınca ondan elim ayağıma dolaştı zaten. Adam diycek bu kız napıyo diyeJudy_K kız bu konuşmaları kocan falan görürde kızar falan anlamazsa esprisini Allah korusun
Kimse kızmaz ama eğlenceli olmayacağı kesin. İşin büyüsünü bozmayalımNapalım yeni konu açsak hem kızarlar hem böyle eğlenceli olmaz![]()
Ah keşke gerçekten benim cıbıldak barışım olsaKız demin senin cıbıldak barışın resmi şakadanak büyük boy açılınca ondan elim ayağıma dolaştı zaten. Adam diycek bu kız napıyo diyeiyiki görmedi
![]()
Ah keşke gerçekten benim barışım olsa demiyor bak ne diyorAh keşke gerçekten benim cıbıldak barışım olsaay bide karısını gördüm allahım o adamın yanına o kadın olmuş mu ya
(lütfen şimdi birileri çıkıpta duyar kasmasın, kalbini seviyordur falan diye) zaten adamda röportajında demiş çocuklar olmasaydı ayrılırdm diye. Of onun akşamına evde ne fırtınalar kopmuştur
ah barışım keşke benim kollarımda teselli arasaydın o gün
![]()
Ben onu teselli etcektim o beniAh keşke gerçekten benim barışım olsa demiyor bak ne diyor
Googlelamaya üşeniyorum karısını.
Ben de şükrünün sevgilisi için öyle düşündüm yani yalnız değilsin
Teselliyi biraz açarmısın?![]()
O seni teselli etcekti dimi?Ben onu teselli etcektim o beni![]()
Evet tatmadığım zevkleri tattırarak başlayabilirdi meselaO seni teselli etcekti dimi?![]()
Aaahh roziii nerelerdesinnn masumca açtığın konuyu nerelere getirdikUtandım daha fazla açamıyorumay düşünsene adını aratıyormul burası çıkıyormuş beni buluyormuş ve bi gün seni teselli edebilirim diyomuşum allahım
Konu sahibinide geçtim şuan![]()
Kızı kıştırtın dediydim ama bu değil.Ya düşünsene konu sahibinin bahsettiği kişi barış kılıçmışay çok gülerdim ama onun ki 3 buçuk yıllık ilişkisini bitirmiş bu karısına sadık
![]()
Şöyle bakıyorum daaa tatmadığın zevkler olabileceğini sanmıyorumEvet tatmadığım zevkleri tattırarak başlayabilirdi mesela![]()