ünlü birine aşık olmak?

Onj bulamadım 😂😂

Sızmışım yaaa :uykucu: pardon :oops:
Evet bu güzel ama siyahtan da hiç vazgeçmiyosun ha. Yok mu ya renkli bişiler 😍
Günaydın, ben de diyorum ki kocasıyla desem daha bir ay var nereye gitti bu :KK70: sen de hiç bişe beğenmiyorsun, ama seni mi Kırcam renkli bisi bulalım bari.bu galeride vardı aramayayım diye direk bunu koymuştum 😅

Günaydın, ben de diyorum ki kocasıyla desem daha bir ay var nereye gitti bu :KK70: sen de hiç bişe beğenmiyorsun, ama seni mi Kırcam renkli bisi bulalım bari.bu galeride vardı aramayayım diye direk bunu koymuştum 😅
Kız benden çok gün sayıyo yaaa 😂😂😂 ben koltukta sızıyorum bide kocasıyla diyo 😂😂😂
Bu fotona bayıldım kız çok tatlııı 😍😍😍😍

Kız benden çok gün sayıyo yaaa 😂😂😂 ben koltukta sızıyorum bide kocasıyla diyo 😂😂😂
Bu fotona bayıldım kız çok tatlııı 😍😍😍😍
Ya varya Ben olsam bekleyemem heralde 3 4 ay valla iyi sabır var sizde 😂

Buranın idarisi bizde gibi oldu beee 😂😂😂 geleni yok yok açıklamadı deyip yolluyoz 😂😂😂
Hahahha yollamıyoruz ya öyle deme buyursun gelsinlerde boşuna onu beklemesinler. Biz varız severlerse 😂

Hahahha yollamıyoruz ya öyle deme buyursun gelsinlerde boşuna onu beklemesinler. Biz varız severlerse 😂
Zaten gelen onun için geliyor açıklama olmayınca gidiyo herkes. Bi biz yapışıp kaldık niyeyse :KK70:

COLIN COLIN öncelikle hoşgeldin :KK3:
Gördüğün üzere çatladık meraktan. Bu konudan mı banlandın? Bizim de gitmemiz yakın mı? :KK35:

Back
X