- 26 Mayıs 2019
- 1.497
- 3.882
- 53
Deneyelim bakalımşu
Herkes neden ağlak olduğunu anlar böylece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyelim bakalımşu
Herkes neden ağlak olduğunu anlar böylece![]()
Sızmışım yaaa
Günaydın, ben de diyorum ki kocasıyla desem daha bir ay var nereye gitti buSızmışım yaaapardon
Evet bu güzel ama siyahtan da hiç vazgeçmiyosun ha. Yok mu ya renkli bişiler![]()
Jason momoa diyince aklıma henry cavill geldi bayılıyorum o adamaKonu sahibi cok kötüsünO zaman ben de size aşkımı söyleyeyim. Jason Momoa. Afet afet.
Kız benden çok gün sayıyo yaaaGünaydın, ben de diyorum ki kocasıyla desem daha bir ay var nereye gitti busen de hiç bişe beğenmiyorsun, ama seni mi Kırcam renkli bisi bulalım bari.bu galeride vardı aramayayım diye direk bunu koymuştum
![]()
Ya varya Ben olsam bekleyemem heralde 3 4 ay valla iyi sabır var sizdeKız benden çok gün sayıyo yaaaben koltukta sızıyorum bide kocasıyla diyo
Bu fotona bayıldım kız çok tatlııı![]()
hala aciklamadi degil mi?
![]()
Sen bekleyemiyon belliYa varya Ben olsam bekleyemem heralde 3 4 ay valla iyi sabır var sizde![]()
Buranın idarisi bizde gibi oldu beeeYok yok boşuna beklemeyin. Konu zaten ondan çıktı artık![]()
HahahhaSen bekleyemiyon belliben de bekleyemiyom da konuşturtma beni şincik
![]()
Hahahha yollamıyoruz ya öyle deme buyursun gelsinlerde boşuna onu beklemesinler. Biz varız severlerseBuranın idarisi bizde gibi oldu beeegeleni yok yok açıklamadı deyip yolluyoz
![]()
Zaten gelen onun için geliyor açıklama olmayınca gidiyo herkes. Bi biz yapışıp kaldık niyeyseHahahha yollamıyoruz ya öyle deme buyursun gelsinlerde boşuna onu beklemesinler. Biz varız severlerse![]()
Iyi bizde gidelim o zamanZaten gelen onun için geliyor açıklama olmayınca gidiyo herkes. Bi biz yapışıp kaldık niyeyse![]()
Dur kız bi eylencemiz var şurda nereye gidiyozIyi bizde gidelim o zaman![]()
Ne bilim öyle bi söyledin ki yeter artık git der gibiDur kız bi eylencemiz var şurda nereye gidiyoz![]()
Gidiyordun yoldan çevirdimNe bilim öyle bi söyledin ki yeter artık git der gibi
Ayrıca o smile ne ya öyle tövbe tövbe![]()
![]()