ay olsun ya yenisine olayım. buna takılıp kalıp sonra psikopata bağlamayım. öylesi daha kötü olur.Olmazsa da yeni birine aşık olursun canım nolcak sanki, ünlü mü yok sanki
Ayrıca emin ol 90 sayfanın hepsi seninle ilgili değil, sağolasın topik açmışsın bize de bahane oldu, canımJudy_K ile tanıştık
Evet şimdi usulca konumuzu terketay olsun ya yenisine olayım. buna takılıp kalıp sonra psikopata bağlamayım. öylesi daha kötü olur.
ayrıca gördüm konunun son 50 sayfası size ait olmuş
Bence daha makul insanlara aşık olabilirsin hem yorulmazsın hem psikopata bağlamazsınay olsun ya yenisine olayım. buna takılıp kalıp sonra psikopata bağlamayım. öylesi daha kötü olur.
ayrıca gördüm konunun son 50 sayfası size ait olmuş
Çok severim Kaan Boşnak ın sesini beeee. Hele o Ölsem yeridir yok mu❤ ama o ifşa olayı vs şimdi duyuyorumKaan Boşnak'ın esi de DMden yazip durmuş, en son studyosuna gidip tanismis(sanirim), bir aya kalmadan korona morona dinlemeden evlendiler gecen hafta. Ustelik kadin 5 yas büyük. Ve oyle ahım şahım bir guzelligi yok.
Sabah aksam kocasinin storisini cekip duruyor
(Tabii unlu evliligi. Evlendileri gibi adamin baska kadinlara attigi erotik icerikli DMler ifsa edildi. Ama kadinin nihai amaci zaten adami tavlamakmis. Canli yayin acip "ben cok dm gonderdim cevap vermedi. Ciplak foto gondersem cevap verirdin di mi? Di mi? Ahhahaah" gibi sacma cumleler kurdu :)
Kaan Boşnak kim la diyenler icin:
dur tahmin edeyim..:)evet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
ben bu adamı beğenmedim niye :)Kaan Boşnak'ın esi de DMden yazip durmuş, en son studyosuna gidip tanismis(sanirim), bir aya kalmadan korona morona dinlemeden evlendiler gecen hafta. Ustelik kadin 5 yas büyük. Ve oyle ahım şahım bir guzelligi yok.
Sabah aksam kocasinin storisini cekip duruyor
(Tabii unlu evliligi. Evlendileri gibi adamin baska kadinlara attigi erotik icerikli DMler ifsa edildi. Ama kadinin nihai amaci zaten adami tavlamakmis. Canli yayin acip "ben cok dm gonderdim cevap vermedi. Ciplak foto gondersem cevap verirdin di mi? Di mi? Ahhahaah" gibi sacma cumleler kurdu :)
Kaan Boşnak kim la diyenler icin:
Tahmin falan etmeyin Valla. Çok alakasız biri. Bulamazsınızdur tahmin edeyim..:)
tolga sarıtaş mi
bu şeyyyy fırat altunmeşe miyok sizden kıskanmıyorum.
adamın 3 küsür yıl aşk yaşadığı kadının saçını başını yolmak istiyorum. neyseki ayrıldılar
yok onun sevgilis var ayrılmadi konu sahibesi 3,5 yıllık diyorYada Aras bulut iynemli
türk oyunculardan ben kerem Bursini beğeniyorum:)Tahmin falan etmeyin Valla. Çok alakasız biri. Bulamazsınızkonu kapanmış zaten uzuun zaman önce. Johnny Depp ben de severim ama en sevdiğim Şükrü Özyıldız
Yeni dizisi başlayacak heyecanla bekliyorum bendetürk oyunculardan ben kerem Bursini beğeniyorum:)
Arkadaşım neden konuyu hortlatıyorsun ki?Yeni dizisi başlayacak heyecanla bekliyorum bende
Kız ben mi hortlattım bi bak heleArkadaşım neden konuyu hortlatıyorsun ki?
Ben seni bilirim agaKız ben mi hortlattım bi bak hele
Ben de hortlasın istemezdim. Burda başlayan keşke başlamasaydı dediğim bi mazim var kardeş. BilirsinBen seni bilirim aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?