ünlü birine aşık olmak?

ay olsun ya yenisine olayım. buna takılıp kalıp sonra psikopata bağlamayım. öylesi daha kötü olur.
ayrıca gördüm konunun son 50 sayfası size ait olmuş

ay olsun ya yenisine olayım. buna takılıp kalıp sonra psikopata bağlamayım. öylesi daha kötü olur.
Evet şimdi usulca konumuzu terket

Şaka tabi. Ayrıca sana küsüm

Bence daha makul insanlara aşık olabilirsin hem yorulmazsın hem psikopata bağlamazsın

Ben de zamanında ünlü birine aşık oldum. Komedi dizilerinden birinde oynuyordu. 2012de o dizi final oldu. Sonra onunla bir şekilde iletişime geçtim. Numarasını aldım. Sevgilisi varmış meğer onunla kavga etmiştim Hey gidi gunler. Şimdi olsa asla onun için enerji harcamazdim. Ünlü birini sevmek zor ve yorucu.

Ben de jensen ackles e aşığım valla hem de kendimi bildim bileli hayranlıktır sizin ki görmeden veya yakisikli diye birine aşık olamazsiniz. Önce büründüğü rolden dolayı size çok karizmatik geliyor sonda tüm dizilerini filmlerini google da aratiyorsunuz normal şeyler bunlar

Çok severim Kaan Boşnak ın sesini beeee. Hele o Ölsem yeridir yok mu❤ ama o ifşa olayı vs şimdi duyuyorum

dur tahmin edeyim..:)
tolga sarıtaş mi

ben bu adamı beğenmedim niye :)
cem yiğit üzümoğlu olursa iyiydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…