ünlü birine aşık olmak?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
evet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum :kızgın:
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?

Tabiki imkansız değil ünlü biriyle aşk yaşayıp sevgili olup hatta evlenebilirsin bile. Şu an çok ufak bi problem va o da bu aşktan onun habersiz oluşu onun dışında bi engel göremiyorum oluru var yani :kahve:

Tabiki imkansız değil ünlü biriyle aşk yaşayıp sevgili olup hatta evlenebilirsin bile. Şu an çok ufak bi problem va o da bu aşktan onun habersiz oluşu onun dışında bi engel göremiyorum oluru var yani :kahve:
ay yerim seni ya, ağzın bal damlıyor.
aslında isterse insanın yapabileceğine, sonuca varmasa bile yol katedeceğine ben de inanıyorum. onunla tanışırım çok zor değil. kaldı ki evinin yerini bile biliyorum. çok da uzak oturmuyoruz. biraz çaba sarfetsem tanışırım.
beni görünce hemen nerelerdeydin seni bekliyordum demicek heralde. ama sıradışı bir tanışma olursa en azından aklında kalırım.
hiç bişey olmasa şansımı denemiş olurum.

Ergenlikte ya da çocuklukta olması normal ama buraya üye olduğunuza göre ergenlik bitmistir herhalde. Çok kafayi takdiysanız tanışın, günümüzde ünlülere ulasmak zor bisey degil, zaten tanidikça kendiniz vazgeçersiniz.

Hahhaha ben rüyalarımda aşk bile yaşıyorum hayranı olduğum ünlüyle üstelik evliyim :) ama aşk değil hayranlık benim ki eşime de anlatıyorum hatta rüyamı .sinirleniyor:))
hadi ya, yok henüz rüya boyutuna geçemedim.
ama ben tanışmak istiyorum ya. sen de böyle bir istek olmuyor mu? tamam evlisin de. evli olmasan en azından olur muydu?

Bence canınız sıkılmış, hayranlık hissini abartmışsınız. İnsan tanımadığı birini sevemez.
Yine de derseniz ki rahatsız etmeden tanışabilme imkanım var, siz bilirsiniz derim. Tarkan hayranıyla evlenmemiş miydi mesela

İnstagramdan ulaşma şansınız var :KK66:
iki kere yazdım cevap vermedi öküz.
ayrıca resim paylaştığında ilk bir saatinde 2 bin küsür yorum yapılıyor. yani eminim ki günde binlerce mesaj alıyordur. instagramda günde neredeyse bine yakın etiketleniyor. offf kahretsin neden az ünlüsüne gönlümü kaptırmadım anlamıyorum.
yani instagram işi yaş gibi gözüküyor. yine de ısrarla mesaj atabilirim. ama öyle de sapık durumuna düşmek istemiyorum

Elbette tanışırsınız yakın oturuyormuşsunuz üstelik. Ama onun açısından düşününce her gün birileriyle tanışıyordur muhtemelen nasıl akılda kalıcı olacaksınız mesela taktik geliştirdiniz mi :KK64:

evet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum :kızgın:
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
Aklıma Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu geldi :KK70:

iki kere yazdım cevap vermedi öküz.
ayrıca resim paylaştığında ilk bir saatinde 2 bin küsür yorum yapılıyor. yani eminim ki günde binlerce mesaj alıyordur. instagramda günde neredeyse bine yakın etiketleniyor. offf kahretsin neden az ünlüsüne gönlümü kaptırmadım anlamıyorum.
yani instagram işi yaş gibi gözüküyor. yine de ısrarla mesaj atabilirim. ama öyle de sapık durumuna düşmek istemiyorum
Hmmm
Kim bu ?
Olduğu mekanlara git coronodan sonra
Amaaaaan bence boşver ya Peşine düşme
Sende daha ünsüzünü bul
Hem öylesi elde de zor durur :)

Back
X