- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan oradaki prof a aşık olan kaç kadın var sen biliyor musun. ama bak o bana çekici gelmedi. gönül bu işteHerkes bir şeyler yazmış ben de yazayım la casa de papel'in bütün erkek oyuncularına aşığım ben de![]()
Ayy kız öyle yazma. Arturo da ekipte. Allah muhafaza. Evlerden ırakHerkes bir şeyler yazmış ben de yazayım la casa de papel'in bütün erkek oyuncularına aşığım ben de![]()
Ben kocamla evdeyim libidom normal. Yalnız kalsaydım arşa çıkmıştımkarantina sürecinde libido mu artıyormuş ?
Sorma bir de adam tam aile babasıymış karısının yerinde olsam çıldırmıştım aman ben böyle mutluyum silik hayatımdaşuan oradaki prof a aşık olan kaç kadın var sen biliyor musun. ama bak o bana çekici gelmedi. gönül bu işte![]()
Ayy kız öyle yazma. Arturo da ekipte. Allah muhafaza. Evlerden ırak![]()
Kaan Boşnak'ın esi de DMden yazip durmuş, en son studyosuna gidip tanismis(sanirim), bir aya kalmadan korona morona dinlemeden evlendiler gecen hafta. Ustelik kadin 5 yas büyük. Ve oyle ahım şahım bir guzelligi yok.
Sabah aksam kocasinin storisini cekip duruyor
(Tabii unlu evliligi. Evlendileri gibi adamin baska kadinlara attigi erotik icerikli DMler ifsa edildi. Ama kadinin nihai amaci zaten adami tavlamakmis. Canli yayin acip "ben cok dm gonderdim cevap vermedi. Ciplak foto gondersem cevap verirdin di mi? Di mi? Ahhahaah" gibi sacma cumleler kurdu :)
Kaan Boşnak kim la diyenler icin:
Kaan Boşnak'ın esi de DMden yazip durmuş, en son studyosuna gidip tanismis(sanirim), bir aya kalmadan korona morona dinlemeden evlendiler gecen hafta. Ustelik kadin 5 yas büyük. Ve oyle ahım şahım bir guzelligi yok.
Sabah aksam kocasinin storisini cekip duruyor
(Tabii unlu evliligi. Evlendileri gibi adamin baska kadinlara attigi erotik icerikli DMler ifsa edildi. Ama kadinin nihai amaci zaten adami tavlamakmis. Canli yayin acip "ben cok dm gonderdim cevap vermedi. Ciplak foto gondersem cevap verirdin di mi? Di mi? Ahhahaah" gibi sacma cumleler kurdu :)
Kaan Boşnak kim la diyenler icin:
Instagramdan saglikli bir iletisim kurmaniz bence zor. Mesela bakiyorum unlu sarkici/oyuncu diye cikan haberlere, cogunu tanimiyorum bile ama bir albumu cikani, bir dizide oynayani hemen kizlar gozlerinde buyutup yazmaya basliyolar, gecenlerde ifsasi cikan biri vardi, isim olarak tanimiyorum bile ama o kadar cok kiz yazmis ve ilk gorusmede beraber olmus ki ve bunu sirf 1/2 dizide oynadi diye yapabiliyorlar. Siz bahsettiginiz kisiyi baya ünlü dediginize gore binlerce mesaj geliyodur sizi farketmesi cok zor olur. Sektorde de düzgün insanlar tabiki vardir, bu heyecanlari hissetmek de guzel ama ciddiyseniz bence instagram disinda tanisma yollari deneyin sizi ciddiye alma olasiligi artar.iki kere yazdım cevap vermedi öküz.
ayrıca resim paylaştığında ilk bir saatinde 2 bin küsür yorum yapılıyor. yani eminim ki günde binlerce mesaj alıyordur. instagramda günde neredeyse bine yakın etiketleniyor. offf kahretsin neden az ünlüsüne gönlümü kaptırmadım anlamıyorum.
yani instagram işi yaş gibi gözüküyor. yine de ısrarla mesaj atabilirim. ama öyle de sapık durumuna düşmek istemiyorum
yok sizden kıskanmıyorum.İtiraf et," burada çok hayrani olan vardır"dan yola çıkarak kıskandığın için kim oldugunu yazmıyorsun![]()