Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatmanın güzellikle alakalı olmadığını bidaha görmüş olduk.. Sadece karakter meselesi. Allah affetsin nasıl kadınların yanında filinta gibi adamlar var ama yine de gözlerini eşlerinden ayırmıyorlar.. Yani sen isterse miss world seçil o adamdan bi cacık olmazmış zaten40 dk fitness 20 dk agirlik 60 dk da reformer yapiyorum. 1.70 boy 52 kiloyum ovunmek gibi olmasin tas gibiyim ama aldatildim bosandim![]()
Tabiiki izliyorum kaçar mı benden?Muhafız izlemiyosun herhalde![]()
Atlatamadım hâlaÖpüşme sahnesi mi? Hayranlığım bitmesin diye bakmadım. Yok ki öyle bişey![]()
O zaman kesin Murat Boz..Kerem'in kız arkadaşı var mı ki ya. Serenay'dan ayrıldı diye şey ettiydim ben onu. Konu sahibi 3,5 yıllık ilişkisini bitirdi demiş gizemli ünlümüz için. Valla beyin yandı bende.![]()
O filintalar da karilari yokken neler yapiyorlarAldatmanın güzellikle alakalı olmadığını bidaha görmüş olduk.. Sadece karakter meselesi. Allah affetsin nasıl kadınların yanında filinta gibi adamlar var ama yine de gözlerini eşlerinden ayırmıyorlar.. Yani sen isterse miss world seçil o adamdan bi cacık olmazmış zaten![]()
Annem 67’li, Eskişehirli benim deO zamanlar 77li kuzenim ve arkadaslari pasta borek yapip gotururlerdi radyoya (Eskisehirliyiz biz), sohbet muhabbet takilirlardi saatlerce. Ben kucuktum aglardim beni de goturun diye, almazlardi yanlarına :)
Bu kadının bir sevgilisi var...OLAAAYYY... AFETT... YOK BÖYLE BİRŞEYBu kadın bir tek bana mı itici geliyor yaNe kadar sorunlu nemrut bişey. Bütün dizi boyunca bunla Berline sinir olduydum.
Üşenmedim baktım. Hiç güzel değil yav. Bizim Mardin dizilerinde oynayan oyuncular gibi aynıBu kadının bir sevgilisi var...OLAAAYYY... AFETT... YOK BÖYLE BİRŞEY
Valla mıÜşenmedim baktım. Hiç güzel değil yav. Bizim Mardin dizilerinde oynayan oyuncular gibi aynı![]()
Geçerli sebepse ben varım.Konu açıyor bırakıp gidiyor ya da gitmiyo okuyup dalga geçiyo bizimle![]()
Herkesi sinir etti bu da banlanması için yeterli bir sebep benceTabiiki izliyorum kaçar mı benden?ama bence çağatay değil. Bişey de demiyo ki kız. Sinir oldum yaa
![]()
Kocam da daha önce izlemiş o bölümü ben izlerken şimdi bi sahne olcak izlememeni tavsiye ederim miden kalkabilir dedi Palermonun ateşli bakışlarından çaktım olayıAtlatamadım hâla
Yok olsun lütfen
Uyuz herif Palermo.
Evet bence de banlansınGeçerli sebepse ben varım.Mune ablaaaaaaağğğğğ
Herkesi sinir etti bu da banlanması için yeterli bir sebep bence![]()
Bende tam bir Berlin hayranıyım aşırı çekici geliyor şapşikÖpüşme sahnesi mi? Hayranlığım bitmesin diye bakmadım. Yok ki öyle bişey![]()
Kanımızın hızlı aktığı zamanlardıAhahahah. Ne azim beee![]()
Kırk sayfayı okumak zor geldi açıkladımı kim olduğunuGeçerli sebepse ben varım.Mune ablaaaaaaağğğğğ
Herkesi sinir etti bu da banlanması için yeterli bir sebep bence![]()
şuan oradaki prof a aşık olan kaç kadın var sen biliyor musun. ama bak o bana çekici gelmedi. gönül bu işte![]()
Bende tam bir Berlin hayranıyım aşırı çekici geliyor şapşikama o sahnede midemi bıraktım... vedalaştık