ünlü birine aşık olmak?

40 dk fitness 20 dk agirlik 60 dk da reformer yapiyorum. 1.70 boy 52 kiloyum ovunmek gibi olmasin tas gibiyim ama aldatildim bosandim😄
Aldatmanın güzellikle alakalı olmadığını bidaha görmüş olduk.. Sadece karakter meselesi. Allah affetsin nasıl kadınların yanında filinta gibi adamlar var ama yine de gözlerini eşlerinden ayırmıyorlar.. Yani sen isterse miss world seçil o adamdan bi cacık olmazmış zaten 😅😅

Aldatmanın güzellikle alakalı olmadığını bidaha görmüş olduk.. Sadece karakter meselesi. Allah affetsin nasıl kadınların yanında filinta gibi adamlar var ama yine de gözlerini eşlerinden ayırmıyorlar.. Yani sen isterse miss world seçil o adamdan bi cacık olmazmış zaten 😅😅
O filintalar da karilari yokken neler yapiyorlar😄 Ben kendim icin bakimli ve fit im. Erkeklerin cani cehennme💕

O zamanlar 77li kuzenim ve arkadaslari pasta borek yapip gotururlerdi radyoya (Eskisehirliyiz biz), sohbet muhabbet takilirlardi saatlerce. Ben kucuktum aglardim beni de goturun diye, almazlardi yanlarına :)
Annem 67’li, Eskişehirli benim de 😊 hep esprili dilini ve çevresinden gördüğü ilgiyi anlatırdı Beyaz’ın, iki hafta falan görüşmüşler, tuhaf. Onunla ilişkisi yürüseydi hayatı ne kadar farklı olurmuş diye düşünüyorum bazen 😅 ben de hayatta olmazdım

dalga mı geçiyosun düz taban kendileri ne ya :KK70: bence fake bu.tamamen ilgi çekmek gündem olmak için açılmış bi konu.

Back
X