ünlü birine aşık olmak?

Yok sölemedi okuma boşuna. Banlanmak istemiyorum zabaağaaa gada bursayımm zabaağaa gadaaa 😂

Kiza bak resmen dalga gecti herksle ztn soyledikleri celiskiliydi yok yakin oturuyormuslar yok 11 yıldır ayni yerdeymiş ne guzel kekledi hepimizi 🤣🤣

Kiza bak resmen dalga gecti herksle ztn soyledikleri celiskiliydi yok yakin oturuyormuslar yok 11 yıldır ayni yerdeymiş ne guzel kekledi hepimizi 🤣🤣
Güzel yedik ama. Ohh. Bayaa güzel yedik. Ne yedik beee. Fena yedik. 😂
K.bakma çok açım midem kazınıyor yataktan kalkasım yok. Anlarsın bu durumları hoşgör 😂

Güzel yedik ama. Ohh. Bayaa güzel yedik. Ne yedik beee. Fena yedik. 😂
K.bakma çok açım midem kazınıyor yataktan kalkasım yok. Anlarsın bu durumları hoşgör 😂

Hahaha kalk ye ac kalma ben yedim bile kocayla sahura eslik ediyrm 7 de kalkip bida yicem bi 10 hafta sonra gorurum kalkamiyorm dersin o tekmeleri yedikce 🤣🤣

Hahaha kalk ye ac kalma ben yedim bile kocayla sahura eslik ediyrm 7 de kalkip bida yicem bi 10 hafta sonra gorurum kalkamiyorm dersin o tekmeleri yedikce 🤣🤣
Bisküvi atıştırdım. Mutfak 2kat aşşağıda. Allah korusun bu sersemlikle tepetaklak olurum kesin. Aç uyuyim daha iyi 😂 gece mide kazınması nedir yawrım yaa. İnşallah Bi alayım da kucağıma sorcam ben ona 😝

54 sayfada kızı platoniğiyle buluşturup nişanladınız mı naptınız hanımlar :KK53: :KK53: biri özet geçebilir mi kimmiş bu şanslı?

Back
X