- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.078
- 598
Baştan desene ya, 54 yaşındaki bütün şarkıcılara baktım29 değilim Doğum tarihini sallayarak yazdım ifşa olmamak için
burak kut boşanmamış ki öyle bir haber bulamadım.eşi de çok nitelikli bir doktormuş.boşanır mı o kadınnnBaştan desene ya, 54 yaşındaki bütün şarkıcılara baktımbari tarzını söyle emre Altuğ ya da çelik mi
Aktif kullanıyor hesabını muhtemelen dm lerine bakıyordur ama bilmiyorum tabi acaba ne yazsam iletişime geçerim bilemedimAdam en son 4 sene once girmiş hesabina. Eger oysa, 4 senedir de fotoğraf koymuyorsa, ısrarla mesaj atıyorum cevap alamiyorum diye aglamanin anlami ne?
Onun takipçi sayısı 64binburak kut boşanmamış ki öyle bir haber bulamadım.eşi de çok nitelikli bir doktormuş.boşanır mı o kadınnn
Aktif kullanıyor hesabını muhtemelen dm lerine bakıyordur ama bilmiyorum tabi acaba ne yazsam iletişime geçerim bilemedim
Burak kutun yarısı kadar takipçi sayısı benim hoşlandığım kişininBayağı burak kut yani
Ha nejat yani onayliyorsunuzAktif kullanıyor hesabını muhtemelen dm lerine bakıyordur ama bilmiyorum tabi acaba ne yazsam iletişime geçerim bilemedim
Nejat oyuncu değil mi yaHa nejat yani onayliyorsunuz
Ha nejat yani onayliyorsunuz
Yaşı olgunlaşmış eski popülaritesi kalmamış adam bile bana bakmıyorsa bunlar hiç bakmaz kanka
Ha nejat yani onayliyorsunuz
Kim bu Nejat ya işler olan mıhangi nejat?
Fitnem yaa çok seviyom seni....tabii ki de Nejat Emlakhangi nejat?
Bir şekilde onun öğrenmiceğni bilsem söylerdim ama korku işteKim bu sanatçi?
Çatlatiyorsunuz ya
Kim bu Nejat ya işler olan mıçok başarılı bir oyuncu kendisi bu arada ama o değil
Bilemiyorum2 sayfa fazla okumayayım diye tuzak mi kurdun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?