- 10 Nisan 2014
- 42.627
- 114.081
- 798
hayko cepkin olabilir miii?Doğayı koruyun atıkları toplayın tarzı filanyorumlara da bir yerden sonra bakmıyor ki. Hatta Fazıl say bile yorum yapmış adama adam beğenmemiş bile yorumunu ama benim yorumu beğenmiş
İhşallah. Ben de ikisinden de izledim.Çok istiyorum ondan izlemeyi. Genco beyden izlemiştim yillaarr önce. Amir de kısmet olur inşallah
Sinan özen evli değil mi
buldummmm.nane nane ajdardır olsa olsaArkadaşlar tahmin ettiğiniz isimler baya da bol bol takipçili ünlüler, daha basit düşünmemiz lazım
Değilmişbuldummmm.nane nane ajdardır olsa olsa
Yok uzun seneler önce boşandı ama eşiyle de fotoları duruyor hala çok altlarda ama tabiburak evli hala diye biliyorum.konu sahibiiii evli ünlüye yürümüyorsundur değil mii?
Al sana kadayıf...,6 ay önce çekildi bu resim, ben çektimBu kadayıf olmuştur ama yine de sen bilirsin
burak mı yaniiii?yakışıklı adam allah varrrYok uzun seneler önce boşandı ama eşiyle de fotoları duruyor hala çok altlarda ama tabi
Evet maalesef tutmadıSinan özen evli değil mi
Benjamin ButtonAl sana kadayıf...,6 ay önce çekildi bu resim, ben çektimşaka şaka ben çekmedim son filminden , 4 ay önce çekilmiş, kadayıf hali bu, bu adam zinhar ölmezEki Görüntüle 2897830
anaaa ağladıÜzdün bebekimi
Ayyyy o benimde çok hoşuma gidiyor dünya ahiret abim olsun çok yakışıklı adamBir tahminim var ismi nejat soyadını yazmayım madem yasakmış tanımlara uyuyor gibime geldi.
Konu sahibi canım sen mesajlarını atmışsın karşı taraf senin hikayene bakmış ve kusura bakma ama seni beğenmemiş. Sürekli okuyoruz magazinde ünlü insanlar sevgilisi olsun olmasın güzel kızlarla mesajlaşıyor yürümek değil bildiğin koşuyor.
Sen bu işten ümidini kes. Ünlü veya ünsüz sıradaki adayı düşünmeye başla. Burdan sana ekmek yok iş bitmiş bence.
Bu ülkede kalite ne zaman popüler oldu ki? Varsa yoksa içi boş mankenlerGerçekten aslında projeler de pek kötü başlamıyor ama sonra ilerleyemiyor. Ben üzülüyorum bu duruma aslında.
29 değilim Doğum tarihini sallayarak yazdım ifşa olmamak için29 yasinda birinin mi konusu gerçekten bu?
2 sayfa fazla okumayayım diye tuzak mi kurdun banaKulağımdan öp beni
Gıdıklanayım, hoşnut kalayım
Hadi bi güzellik yap da yaşamaktan zevk alayım
Adam en son 4 sene once girmiş hesabina. Eger oysa, 4 senedir de fotoğraf koymuyorsa, ısrarla mesaj atıyorum cevap alamiyorum diye aglamanin anlami ne?Bir tahminim var ismi nejat soyadını yazmayım madem yasakmış tanımlara uyuyor gibime geldi.
Konu sahibi canım sen mesajlarını atmışsın karşı taraf senin hikayene bakmış ve kusura bakma ama seni beğenmemiş. Sürekli okuyoruz magazinde ünlü insanlar sevgilisi olsun olmasın güzel kızlarla mesajlaşıyor yürümek değil bildiğin koşuyor.
Sen bu işten ümidini kes. Ünlü veya ünsüz sıradaki adayı düşünmeye başla. Burdan sana ekmek yok iş bitmiş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?