Aman senin olsun zaten tipim değil, çoluk çocukla mı ugraşcam
Litfen uzak durun o bana ait
Çocuğu var ama diyorum Serdar değilAha bulduk kızlar. Serdar Ortaç
Bu kadayıf olmuştur ama yine de sen bilirsinAman senin olsun zaten tipim değil, çoluk çocukla mı ugraşcam
Eki Görüntüle 2897823 Bana bunlarla gelinnnnnnn
Bazen postlarına yorum atıyorum beğeniyor paşam sağolsun zaten az yorum alıyor ama kıymetimi bilen yok
Ciks sayı tutmuyorrrrrrAha bulduk kızlar. Serdar Ortaç
Gökhan Özen ya da Sinan ozenÇocuğu var ama diyorum Serdar değil
adam harika bir oyuncu ama dizi projeleri kötüydü tutmadı hiçbiri behzat ç. dışındaBence kesinlikle izlenmeli. Benim kendisine hayranlığım çok farklı boyutta bu sebeple her rolünü ayrı ayrı seviyorum.
Ağzını topla carpilirsin karışmamBu kadayıf olmuştur ama yine de sen bilirsin
Burak Kut da pek genç değil, 50 ye yaklaşmıştır. Ama çocuğu var mı bilemedim.25 yaş fark var diyor daha yaşlı biri bence.
Ah ahhben imkansız aşklar için yaratılmışım
ne kavuşmayı birim ne unutmayı
bi sigara çek bi de şarkıyı söyle
burak evli hala diye biliyorum.konu sahibiiii evli ünlüye yürümüyorsundur değil mii?Burak Kut da pek genç değil, 50 ye yaklaşmıştır. Ama çocuğu var mı bilemedim.
Sinan evliydi ...illede özen olsunİlla özen diyorsun
Çok istiyorum ondan izlemeyi. Genco beyden izlemiştim yillaarr önce. Amir de kısmet olur inşallahBence kesinlikle izlenmeli. Benim kendisine hayranlığım çok farklı boyutta bu sebeple her rolünü ayrı ayrı seviyorum.
Hiç sevmem bu adamı. Senin olsunAğzını topla carpilirsin karışmam
Aman senin olsun zaten tipim değil, çoluk çocukla mı ugraşcam
Eki Görüntüle 2897823 Bana bunlarla gelinnnnnnnEki Görüntüle 2897825
Doğayı koruyun atıkları toplayın tarzı filanTamam işte ordan yürü gece yaz hatta yorumları, uyudun mu filan deFarkındalık paylaşımı ne yahu
Sinan özen evli değil miGökhan Özen ya da Sinan ozen
Gerçekten aslında projeler de pek kötü başlamıyor ama sonra ilerleyemiyor. Ben üzülüyorum bu duruma aslında.adam harika bir oyuncu ama dizi projeleri kötüydü tutmadı hiçbiri behzat ç. dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?