Maşallah sen de uçankuş gibisino da aldattı karısını
Kesinlikle oKoray candemir
Bizim dersaneye gelmişti CD imzalatmıştım. Gerçekten küçücüktüFındık kurdum feridunminicik adam
Sevımlıcık
Ama o evli ve karısı avukat. Konu sahibi uzak dur eğer o iseOgün Sanlısoy mu? Pentagram üyelerinden biri mi?
Onun çocuğu var mı ki?Kesinlikle o
Maşallah sen de uçankuş gibisin
Hemen biyografisine bakınKesinlikle o
Bilmiyorum ama 30bin takipçisi var kslslslOnun çocuğu var mı ki?
Oysa ben tanıştım 20 yıl önce yoktu bı numarası, yüz vermemistimKesinlikle o
Ay ama o da çok yakışıklı adamBilmiyorum ama 30bin takipçisi var kslslsl
O değil onun grubundan da değil zatenAma o evli ve karısı avukat. Konu sahibi uzak dur eğer o ise
Ama ortada bir grup var yaniO değil onun grubundan da değil zaten
Kesinlikle o
Benim takip ettigim birkac unlu var esprili bi dili var twitter‘ da ondan instagram‘ da da takip ediyorum. Takipci sayilarini bilmiyorum cogu da sizi bi yerden taniyorum unlusu neyse birkaci dm‘ den kendiliginden donus yapti.Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım
Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin
Fermana bakabilir miyiz?değil. 2 gün önce paylaşım yapmış.
bize 1 saat önce yapan biri lazım.
Bir de yamuk diş mi çıktıKüçük bir detay olsun bu adamın önündeki iki dişi hafif yamuk
Tam anlayamadım amaBenim takip ettigim birkac unlu var esprili bi dili var twitter‘ da ondan instagram‘ da da takip ediyorum. Takipci sayilarini bilmiyorum cogu da sizi bi yerden taniyorum unlusu neyse birkaci dm‘ den kendiliginden donus yapti.
Acikca mesaj atin. Simdiye kadar donmediyse sira size gelmemistir.
Not: evlispor ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?