İfsadan da korkuyor olabilirÜnlü hayranı olan insanlar bana çok enteresan geliyor. O kim ki onun pesinden koşayım
İşte yanıt vermemesi bile kibriini belli ediyor
Ama siz de tanınmış olsanız ya da binlerce takıpcınız olsa hemen size yalakalik yapar
Yamuk dişli takipçisi az ünlü diye arayayım bir deBir de yamuk diş mi çıktı
Arkadaşlar siz sürekli beethoven falan mı dinliyorsunuz,tahmin ettiğiniz çoğu isim hala popüler ve yüzbinlerce takipçileri var
Ben yamuk dişli diye aradım Bora Gencer çıktıYamuk dişli takipçisi az ünlü diye arayayım bir de
İfşalanacak kadar popüler değil ki artık ama bilemeyiz tabiİfsadan da korkuyor olabilir
Grup demekO değil onun grubundan da değil zaten
Yani ozel mesajdan yazin ilginiz, arkadaslik teklifiniz neyse ona sizi iten sey donerse konusursunuz. Degilse henuz siradaki siz degilsiniz demektir.Tam anlayamadım ama
Beni yalnız bırakmayın arkadaşlar vallahi sizinle konuşmak iyi geldi banaYorum yapmayı bırakırsak eger yalniz kalacak ve yazacak .
Manganın solisti ama soyadını bilmiyorum
Beni yalnız bırakmayın arkadaşlar vallahi sizinle konuşmak iyi geldi bana
Manganın solisti ama soyadını bilmiyorum
Hayır tam tersi.Arkadaşlar siz sürekli beethoven falan mı dinliyorsunuz,tahmin ettiğiniz çoğu isim hala popüler ve yüzbinlerce takipçileri var
AkgülManganın solisti ama soyadını bilmiyorum
84 un solisti falan olabilir mi? Adamın adını da bilmiyorumGrup demek
Açıklamanız için teşekkür ederim. Ne yazsam da sıradaki kişi olsam acaba diye düşünüyorum ama çok zorYani ozel mesajdan yazin ilginiz, arkadaslik teklifiniz neyse ona sizi iten sey donerse konusursunuz. Degilse henuz siradaki siz degilsiniz demektir.
Ben evli biriyim, benimle yazisan unluler sanmiyorum ki flort icin donus yapsinlar, medeni sinirlarda yazisiyoruz.
umarim anlatabildim.
Arkadaşı yalnız bırakınBeni yalnız bırakmayın arkadaşlar vallahi sizinle konuşmak iyi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?