Dm aldığı akşamın Sabahında adamın aynaya bakınca gördüğü:Adam şoklanırrrr. Bu kadar kadın niye peşime düştü bir gecede diye
Ayyy aklıma bizim diğer ünlü aile meraklısı kızımız geldi_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._
Ya burada brain storm yapıyorum arkadaşım bakın şu tavsiyenin güzelliğine ya.
Çerçeve bilem yaptım. Şahane bence.
Bir diğer seçenek; storyleri takip edeceksiniz, sürekli paylaştığı mekanları tespit edecek ve oraya gideceksiniz ve çaktırmadan evine kadar takip edeceksiniz. Sonra da mis gibi uzaklaştırma kararınız olacak adhajk.
Hanımlar sizin muhabette ayrı dönüyornejat yavaşoğullarını demiyor musun?
başka nejat tanımıyom ben:)
Eski popçu nejat ç yaz çıkarnejat yavaşoğullarını demiyor musun?
başka nejat tanımıyom ben:)
İnkar var ama
ya allah askina kac tane 30k takipcili, disleri yamuk, evlenip bosanmis, cocugu olan, eskiden unlu, toplumsal konularda paylasim yapan, ders veren biri olabilir?Demir Demirkandan yaklaşıldı ama dedikleriniz değil arkadaşlar keşke dediklerinizden biri olsa sevilmeyecek bir tip olsa ama seveni çok bu dediğim kişinin eskisi kadar olmasa sa
İnanmamİnkar var ama
O evli ve eşi de avukat. Çok tehlikeli sular yanınOgün şanlısoy diyorum takipçisi uyuyor ve bir oğlu var …dişinden emin değilim
KabakAma inkar edemem bir ara çok yaklaşılmıştı soyadı hatırlanmayan kişilerden filan
Ferman akgül mü kııızAma inkar edemem bir ara çok yaklaşılmıştı soyadı hatırlanmayan kişilerden filan
Konuyu değiştirmeye çalışma çakal konun ilgisini kaybetti mlsfkiAma inkar edemem bir ara çok yaklaşılmıştı soyadı hatırlanmayan kişilerden filan
gercekten cok tadim kaciyo ya hajahajaahajhPaylaşımlardan biri… bu gece varolussal sancılar cekecegim biraz. Sizi seviyorum sebzeler, pardon hanımlar…Eki Görüntüle 2897889
Ferman'ım yapmazFerman akgül mü kııız
İnanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?