Yanlış nejattan bahsediyosun bebişim. Ben sarışın popçu nejatı diyorum hani eski eşi var yazar çok tatlı ayrıca 3 çocuk ? Takipçi sayısı 50bin ama aklıma bir tek o geldi
su an artik konu sahibinin derdini gectim abla.evliymiş ama o.
Evli değil boşanmış. Vikide evli yazıyor ama magazin haberlerinde arattım emin olmak için boşanmış kesin bilgi.Evliymiş ama
Kaç kişi edeceğiz yazdı yaKim olduğunu söylersem yardım edecek misiniz peki
edicez soz benim aklimda bi taktik var onu yapariz ama sen baya batirmissin adama surekli mesaj atarak. yine de deneriz.Kim olduğunu söylersem yardım edecek misiniz peki
45 yaşında falan ama 30 gösteriyor benceo 71 yaşında yahu:)
Cin gibisin bir mesleğinin hakkını verdin valla bravoooooEvli değil boşanmış. Vikide evli yazıyor ama magazin haberlerinde arattım emin olmak için boşanmış kesin bilgi.
Mesela ne yapabiliriz nasıl bir yardım, adamdan ders mi alalım, toplu olarak dmden mi yürüyelim, aşk totemi mi yapalımKim olduğunu söylersem yardım edecek misiniz peki
Davalık olmayalım diye çok gömemiyorum da ama.cidden hirslandim her an yapabilirim oyle biseypaylasimlari da cok sacma surekli repost yapmis
Kesin o, beğenmedik diye o değilmiş gibi yapıyorVerdiğin ipuçlarına tam uyuyor. Bulsak da kabul etmesin zaten
Valla ben parmağımı kıpırdatmamMesela ne yapabiliriz nasıl bir yardım, adamdan ders mi alalım, toplu olarak dmden mi yürüyelim, aşk totemi mi yapalım
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._Bi de direkt ünlü adama ne mesaj atıyorsunuz?
Bak taktiği vereyim, takip ettikleri listesinde az takipçili birilerini buluyor ve isim benzerliğinden yazmışsın gibi yazıyor muhabbeti kuruyorsunuz. Sonraki basamak da ünlüye ulaşmak. Ya bu kadar basit bunu da ben mi söyleyeyim artık?
Karısı icin oldukca isabetli bir karar olmusfkgögögkgkddEvli değil boşanmış. Vikide evli yazıyor ama magazin haberlerinde arattım emin olmak için boşanmış kesin bilgi.
Ben yürümem valla. Kendime saygım var cok sükürkgkkgglMesela ne yapabiliriz nasıl bir yardım, adamdan ders mi alalım, toplu olarak dmden mi yürüyelim, aşk totemi mi yapalım
Adam şoklanırrrr. Bu kadar kadın niye peşime düştü bir gecede diyeMesela ne yapabiliriz nasıl bir yardım, adamdan ders mi alalım, toplu olarak dmden mi yürüyelim, aşk totemi mi yapalım
M Msspinkie C ceycey0406Metin türkcan olabilir. 30 bin takipçisi var. Öndeki iki dişi yamuk, evlenip boşanmış ve demir demirkanla takipleşiyor. Bakın metin türkcan ve öndeki iki dişi
Metin Turkcan on Instagram: “#oğul @atesmeteturkcan”
45 yaşında falan ama 30 gösteriyor bence
Havaya girip hiç cevap vermez artıkAdam şoklanırrrr. Bu kadar kadın niye peşime düştü bir gecede diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?