Allah'ım tövbe estağfurullah ama bu çirkin adam için mi bu saate kadar dedektiflik yaptık, nü çeliğe razıyım şuanMetin türkcan olabilir. 30 bin takipçisi var. Öndeki iki dişi yamuk, evlenip boşanmış ve demir demirkanla takipleşiyor. Bakın metin türkcan ve öndeki iki dişi
Metin Turkcan on Instagram: “#oğul @atesmeteturkcan”
Keske bulmayaydık yaMetin türkcan olabilir. 30 bin takipçisi var. Öndeki iki dişi yamuk, evlenip boşanmış ve demir demirkanla takipleşiyor. Bakın metin türkcan ve öndeki iki dişi
Beni deeee gerçekten ünsüz yine iyi o kadar takipçi bulmuşaaa evettt ders de veriyormus
ugrastigimiza degmedi beni hic mutlu eden bi isim olmadi bu ya
Özcan Deniz’in beyaz donuna düşmek üzereyim…. Nys bisi demiyorumAllah'ım tövbe estağfurullah ama bu çirkin adam için mi bu saate kadar dedektiflik yaptık, nü çeliğe razıyım şuan
Evliymiş amaSaygılar deyip susuyorum
Bu adam pentagram üyesi değil mi benim dediğim şarkıcı amaMetin türkcan olabilir. 30 bin takipçisi var. Öndeki iki dişi yamuk, evlenip boşanmış ve demir demirkanla takipleşiyor. Bakın metin türkcan ve öndeki iki dişi
Kargonun diğer üyelerine bakıp adını bile bilmiyorum demiştim helal sana be! Yürü be! Yaşasın KK!Metin türkcan olabilir. 30 bin takipçisi var. Öndeki iki dişi yamuk, evlenip boşanmış ve demir demirkanla takipleşiyor. Bakın metin türkcan ve öndeki iki dişi
aynen valla bi bozuldum bunun bile 30k takipcisi var diye. kesin satin almistir cunku surda kac kisiyiz hicbirimiz tanimiyoruz daisy yazinca acip gorduk ilk kezBeni deeee gerçekten ünsüz yine iyi o kadar takipçi bulmuş
Vallahi ben de ilk kez gördüm desemBu abiyi ilk kez gördüm ya, boşuna emek harcamışım. Değmezmiş
Mesaj atıyormusuz topluca bu tiple nasıl bu kadar takipçi buldun diyeBeni deeee gerçekten ünsüz yine iyi o kadar takipçi bulmuş
Harikasın ya, gülmekten öldümAllah'ım tövbe estağfurullah ama bu çirkin adam için mi bu saate kadar dedektiflik yaptık, nü çeliğe razıyım şuan
Aaaaa olmadı bu. Boşanmış dediydilerEvliymiş ama
Verdiğin ipuçlarına tam uyuyor. Bulsak da kabul etmezsin zatenBu adam pentagram üyesi değil mi benim dediğim şarkıcı ama
cidden hirslandim her an yapabilirim oyle biseyMesaj atıyormusuz topluca bu tiple nasıl bu kadar takipçi buldun diye
aaa evettt ders de veriyormus
ugrastigimiza degmedi beni hic mutlu eden bi isim olmadi bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?