İnsanları dış görünüşüne göre yargıdjdmfgmvövçbiibödösşaiabence adam daisynin soyledigi kisi cunku butuuunnn ozellikler uyuyor.
yuksek sadakat uyelerinin en yuksek takipcili olaninin 4 bin takipcisi var. bu dayi kimmis boyle ya 30bin hala beni sinir ediyor.
bence adam daisynin soyledigi kisi cunku butuuunnn ozellikler uyuyor.
yuksek sadakat uyelerinin en yuksek takipcili olaninin 4 bin takipcisi var. bu dayi kimmis boyle ya 30bin hala beni sinir ediyor.
İsmail YK???Yurtseven Kardeşler olamaz mı arkadaşlar?
6 tane ozellik check ettik, bebesinin cinsiyeti uymuyor diye elenemezuymuyor o adamın oğlu var.
kızı varmış.
Ya kızlar gece gece gülmekten karnıma ağrılar girdi, hadi uyuyunGrup üyelerinin hepsinin takipçisini toplasak yine de 30bin etmiyor
İsmail ykYurtseven Kardeşler olamaz mı arkadaşlar?
Metin yada CemilKimmiş kimmiş
Bak bacım 61 sayfa yorum okudum bunu bilmek benim hakkım.
Açıkla da rahatça uyuyalım
O grubun ilk solisti in on dişleri yamuk ve bir kız bebesi var sanırımKenan V.nin dişinde bi Maraza yok diğer şıkka geçin çiçeklerim
Bende yazdım sildim aklıma başka kimse gelmiyor da İsmail o kadar yaşlı miİsmail YK???
O adamın çocuğu yok kiBende yazdım sildim aklıma başka kimse gelmiyor da İsmail o kadar yaşlı mi
Gittin mi gitme söylemeden birde adamın baş harflerini şöyle litfennBurada herkes ad soyad yazmış
Bir çok ad soyad yazılmış Umarım bana sıkıntı yaşatmaz bu durum değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?