- 26 Aralık 2017
- 18
- 12
- 1
- 32
- Konu Sahibi RosegoldMakeup
-
Ben yardımcı olunur diye düşünüp yazdım ama konuçok saptı yani kimse yardımcı olacak bi şey yazmıyoraynen konu sahibi ipucu versin ama kimse ismini yazmasın :))
:)ben adamı yazmıştım yoruma geri sildim. Kara turna söylemedi bende söylemeyeyim dedim
Ohh neyseki ben gördüm de hatırladım rahatladım
Yaaa banada yazarmisin lutfeeennnaynen konu sahibi ipucu versin ama kimse ismini yazmasın :))
ipucu bile vermiyorsun ki canım. Nası yardımcı olalım diyormuşumB
Ben yardımcı olunur diye düşünüp yazdım ama konuçok saptı yani kimse yardımcı olacak bi şey yazmıyor
Twitter dan dikkatini çekebilir miyim yazmışsın bence ergen durumuna düşebilirsin . Kardesiyle muhabbet kurmaya çalışabilirsin benceB
Ben yardımcı olunur diye düşünüp yazdım ama konuçok saptı yani kimse yardımcı olacak bi şey yazmıyor
Arkadaşım, yaşı ne hobileri ne ne bileyim oyunculukta ki kariyeri ne?B
yanlış anlaşılmasın Çağatay ın sevgilisi var diye böyle yazdımipucu bile vermiyorsun ki canım. Nası yardımcı olalım diyormuşumYani bi Çağatay Ulusoy ise tamamen vazgeç deriz ama şu günlük dizilerdeki çocuklardan biriyse uğraş deriz
bunun da sevdiği var :))Mert fırat mı kız :))))
ben bilmşyorum ki biz başka bi konudan bahsedşyorduk :)Yaaa banada yazarmisin lutfeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?