• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü takıntısı

ah canım yaa bak eski günlerim geldi aklıma.Ben Titanic filmini izlerken Leonardo Di Caprioya vuruldum.
Ama ne vurulmak.
Posterler falan şurda dursun öğrenci harçlıklarını biriktirip Romeo Juliet ve Titanic film müziği kasetlerine o zamanlarda 5 tl vermiştim.
Neden verdim ama çünkü o zaman internet evde yok öyle fotolarını kolay kolay bulamıyosun.Gittim hayatını anlatan kitabını aldım.
Ne hayaller ne hayaller kurdum :)
Mektup yazayım diyodum ama benim bildiğim kelimelerle İngilizce cümle ortaya çıkarma imkanı bile kısıtlıydı.
Şimdi kendisini yakışıklı bulmakta bile zorlanıyorum :))) hiç geçmicek sandım ama geldiii geçtii :)

Aynı benimde bir zamanlar takıntımdı ama nasıl takıntı tv de filmi çıktı bakamadım heyecanımdan o derece :) Şimdi hiç tipi yok öyle tabi. Tabi bu tek biri başka kimler vardı kimler unuttum bile. O yaşlarda normal gerçi ben Leonardo ya unideydim ya az da değil yaşım ama sonra azaldı şimdi hiç öyle birinden etkilenemiyorum güzelde oluyordu heyecan filan :) Çok sorun etme keyfine bak.

Bir ara bende de olmuştu bu Yalın'a tutulmuştum :1:
Ama ne tutulmak. :9:
2004 de falan çıkmıştı 14 yaşındaydım bende :D
Teyzem biliyordu bir tek nasıl abarttıysam tv de çıktığında bile izleyemiyordum heyecandan.
Zavallı teyzeciğim benim için albüm yaptığı şirketten ulaşmıştı kendisine :D:D
Hatırladıkça ölüyorum gülmekten.
Çektiği kliplerde kızlar olursa kıskanıyordum falan :27:
Allahım yarebbim ya ergenlikte insan böyle duygulara kapılmıyorsa sorun vardır zaten:1:
Şimdi sor tırnağım kadar değer vermem kendisine...
Hele Tuuba Ünsalla yaşadığı aşk bööö mide bulandırıcı.:100:

benimde o yaslarda bi ünlü takintim vardi,hatta hastasiydim resmen simdi isim vermiyim cunku herkez biliyordu benim o unluye takintimi simdi arada hala sorar dalga gecerler:27::27:

sen en son hangi ünlüye takildin balkabagi98 merak ettim :1:

Son düzenleme:
Canım çok normal emin ol için rahat olsun
bende ortaokuldayken Kenan Doğuluya aşıktım ama ne aşk senin gibi gece gündüz hayalimdeydi herkeste bilirdi hatta takdir almıştım ne hediye istersin dediler bende Kenan Doğuluyu bir kere göreyim konserine götürün demiştim şimdi yazarken kahkahayla gülüyorum :52: bir süre sonra kenanı bıraktım Burak kuta takılmıştım tabi benim arkadaşlarda var onlardan biriside Sinan Özene aşıktı kuzenim Mustafa sandala aşıktı onla evlenmeyi hayal ediyordu :52: ama ne oldu biliyormusun liseye geldik gerçek erkeklere aşık olduk halimize çok güldük

ya bide ben şimdi Kenan doğuluyu hiç dinlemem hatta geçenlerde tvde izledim eşimede bunları anlattım oda güldü kenan doğuluda ben ortaokuldayken koca adamdı şimdi ben ablası gibi duruyorum neyse canım kafanı şişirdim ama sayende eski anılarım canlandı keşke bende senle aynı yaşta olabilsem

benimde o yaslarda bi ünlü takintim vardi,hatta hastasiydim resmen simdi isim vermiyim cunku herkez biliyordu benim o unluye takintimi simdi arada hala sorar dalga gecerler:27::27:

cidden bende hangi ünlüymüş merka ettim
ama tweety senin kime hayran olduğunu daha çok merak ettim ne olur söyle bak ben söyledim Kenan doğuluydu yıl 1996 idi :52:

tokio hotel - bill kaulitz
the horrors
placebo - brian molko
ibrahimoviç
kaka

ben de bunlara takıktım 5 sene önce. daha var hatta bu kadar değil. bu kötü bir şey değil zamanla geçicek. insanı besliyor böyle sevimli duygular. iyi geliyor emin ol:61:

Son düzenleme:

Anacım yeni kuşak , var ya hani bir tane sarışın, beybeee beybee uuğğğ diyen :9: :9: Ona hasta oluyorlar genç kızlarımız :9: Unuttum ismini Justin Timberlake olmaya çalışıp beceremeyen ergen hani :9:

Buldum. Justin Bieber :27:

Son düzenleme:
hadi ya:1: :97: güzel ama platonik aşk ya ben milan maçlarını hiiiç kaçırmazdım:1:

Hala daha bütün şifrelerim onun Milandaki forma numarasını içerir :31: O transfer oldu, bende transfer oldum Real Madrid'e.. Kimseler de tanımazdı. Herkes dalga geçerdi ne o öyle yok kaka yok dışkı diye.. :20: :1: Oh varmış işte benden başka bilen ve yakışıklı bulan , mutlu oldum :21:

Son düzenleme:
cidden bende hangi ünlüymüş merka ettim
ama tweety senin kime hayran olduğunu daha çok merak ettim ne olur söyle bak ben söyledim Kenan doğuluydu yıl 1996 idi :52:
soylemem soylersem desifre olurum :60:
Anacım yeni kuşak , var ya hani bir tane sarışın, beybeee beybee uuğğğ diyen :9: :9: Ona hasta oluyorlar genç kızlarımız :9: Unuttum ismini Justin Timberlake olmaya çalışıp beceremeyen ergen hani :9:

Buldum. Justin Bieber :27:

bence kivanc tatlitugdur :ssz::ssz:

Son düzenleme:

tam olarak ünlü sayılmaz. ben lüleburgazlıyım o keşanda ve aramızda 3 yaş var :) 16 yaşında. Oğuz Berkay Fidan o ses türkiye yarışmasından bakabilirsin. ama cook tatlı geliyor bana üf yaa :))

tam olarak ünlü sayılmaz. ben lüleburgazlıyım o keşanda ve aramızda 3 yaş var :) 16 yaşında. Oğuz Berkay Fidan o ses türkiye yarışmasından bakabilirsin. ama cook tatlı geliyor bana üf yaa :))

ben begenmedim :1::1:ALLAH SAHIBINE BAGISLASIN:40::40:
cokta ünlü degilmis canim yaa :27:

ayrıca kıvanc tatlıtug ve justin bieber bana cok itici gelir.herkesin ay cok yakısıklı dıye baktıgı sanatcılara ben ıyy dıyerek bakıyorum nedense.ama oguz cok şeker ya :))

Çok efendi çocuk ama alıcı gözüyle baktım şimdi, çok zayıf şekerim :27:
Erkek dediğin böyle daha heybetli olsun :27:
Dert etme sen kuzucum. Etrafında aşık olabileceğin bir erkek yoksa o yaşlarda böyle ünlülere yönelmen çok normal.. Geçer :34:

canım benim çok normal ben de o yaşlarda backstreet boy's ta howie diye biri vardı...ona aşıktım...:26:
yaşım ilerledikçe yerni hugh jackman aldı gerçi...

Back
X