- 7 Kasım 2020
- 6
- 50
- 3
- 27
- Konu Sahibi Melekleylaaa
-
Neden sordunuz acaba ünlü kocanız içlerinde mi değil mi diye kontrol mü ediceksiniz Caliciferr HanımHangi ünlü olduğunu söyleyecek misiniz?
Valla 15 gunde bir değişiyor hangi birini soyleyeyimHangi ünlü olduğunu söyleyecek misiniz?
Neden sordunuz acaba ünlü kocanız içlerinde mi değil mi diye kontrol mü ediceksiniz Caliciferr Hanım
Çok şükür o kadar düşmedmCan yaman' dede düşüp surda bayilayim
Ünlü koca derkenNeden sordunuz acaba ünlü kocanız içlerinde mi değil mi diye kontrol mü ediceksiniz Caliciferr Hanım
Valla 15 gunde bir değişiyor hangi birini soyleyeyim
Ünlülere aşık olmanız normal olmasa da ben en çok bu kısıma takıldım. Çok büyük bir sorun bence. Bir uzmandan yardım almalısınızKimse beni sevmeyecek gibi geliyor kendimi degersiz hissediyorum.
Çünkü o kişinin ulaşılabilir olduğunu düşünüp rekabete girmek istemiyorArkadaşlar kim diye sormayın daha önce çok benzer bi konuda sayfalarca soruldu. Söylemiyorlar.
Şaka?Çünkü o kişinin ulaşılabilir olduğunu düşünüp rekabete girmek istemiyor
Ergenlık yıllarında o koreli çocuklara bende düşüyordum arada bı ıkı tanesıne hala dıbım düşmüyor değil20 yaşında artık kalmaması lazım böyle hayranlıkların. Bir de geçiçi heves olması da kötü bence. 15 günde bir değişmez ki hayranlık da.Sormayın dedim arkadaşlara ama şu koreli çocuklar mı yoksa?
Bu arada ünlü aşkı demişken eski ünlü aşkımı konuya bırakmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?