Ünlüye asik olmak

Melekleylaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
6
50
3
27
Merhaba kadınlar kulübünde geçen seneden beri varim .diger hesabimdan yazmak istemedim. Lutfen dalga gecmeyin .Ben 20 yaşındayım ve okuyorum bir yandan da ama yaklasik 3 yıldır durmadan ünlülere platonik asik oluyorum her yerden stalkliyorum.bu bazen bir futbolcu bazen dizi oyuncusu .yabancı Türk fark etmez .tip olarak da fark etmez yani cirkin bile olsa karizmatik gelen unluler var ya da sesi guzel olan biri.15 gun sürüyor hayaller kuruyorum sacma sapan halbuki normal hayatta görme imkanim bile yok.şu ağır ergenlikten nasıl kurtulabilirim? Kimse beni sevmeyecek gibi geliyor kendimi degersiz hissediyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum. Not:sevgilim yok teklif gelince de zaman kaybı gibi geliyor

Öncelikle duygularınıza çok önem veriyorsunuz ve bu sizin zayıf noktanız.oncelikle duygularınıza öncelik vermeyin ve onları gözardı edin ve dik durun kendi iç dunyanizda.psikolojik destek alıp kendinizi tanımaya ve farkındalığa imkanınız yok psikolojik kitaplar okumanızı tavsiye ederim.bu tarz duygular zamanında ailenizde alamadığınız bir ilgisizligin oluşturduğu duygusal boşluktan kaynaklanabiliyor.

20 yaşında artık kalmaması lazım böyle hayranlıkların. Bir de geçiçi heves olması da kötü bence. 15 günde bir değişmez ki hayranlık da. Sormayın dedim arkadaşlara ama şu koreli çocuklar mı yoksa?
Bu arada ünlü aşkı demişken eski ünlü aşkımı konuya bırakmak istiyorum.

Ergenlık yıllarında o koreli çocuklara bende düşüyordum arada bı ıkı tanesıne hala dıbım düşmüyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…