- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Melekleylaaa
Aynen öyle. Konu sahibine cevap verdiyse o ünlü bana da cevap verir diye düşünmüş arkadaş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Konu sahibine cevap verdiyse o ünlü bana da cevap verir diye düşünmüş arkadaş
Ya bu tüm kızların aşkıBuda benim lise aşkımfacebookta hep fotoğraflarını paylaşırdım
geçer..
Düşük bütçeli Halit ErgençÜnlü koca derken![]()
Belki de sevileceginize, normal bi iliski yasayacaginiza inanciniz olmadigi icin imkansizi seciyorsunuzdur. Ya da reddedilme terk edilme vs biseyden korkuyorsunuz muhtemelen. Unluye asik oluncaysa uzulme riski yok terk edilemezsiniz, sevilmeme reddedilme korkusu yok.Merhaba kadınlar kulübünde geçen seneden beri varim .diger hesabimdan yazmak istemedim. Lutfen dalga gecmeyin .Ben 20 yaşındayım ve okuyorum bir yandan da ama yaklasik 3 yıldır durmadan ünlülere platonik asik oluyorum her yerden stalkliyorum.bu bazen bir futbolcu bazen dizi oyuncusu .yabancı Türk fark etmez .tip olarak da fark etmez yani cirkin bile olsa karizmatik gelen unluler var ya da sesi guzel olan biri.15 gun sürüyor hayaller kuruyorum sacma sapan halbuki normal hayatta görme imkanim bile yok.şu ağır ergenlikten nasıl kurtulabilirim? Kimse beni sevmeyecek gibi geliyor kendimi degersiz hissediyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum. Not:sevgilim yok teklif gelince de zaman kaybı gibi geliyor
Adam patates olmuş diyollaşimdi de gelse hayır diyemeyeceğim ünlü aşkım Keanu Reeves.
ahh ahh ama benim ergenliğimde Matrix yeni çıkmıştı napalım. ama adam şarap gibi hala çok karizmatik.
Her kocam çok ünlüÜnlü koca derken![]()
şimdi de gelse hayır diyemeyeceğim ünlü aşkım Keanu Reeves.
ahh ahh ama benim ergenliğimde Matrix yeni çıkmıştı napalım. ama adam şarap gibi hala çok karizmatik.
valla onun patates hali bile karizmatik geliyor bana. ergenlikte tek başıma yaşadığım aşkıma saygıdan sanırımAdam patates olmuş diyolla![]()
Ya niye öyle diyorsun benim de hayranı olduğum ünlüler var ikidebir stalklamasam da arada girip bakarım profillerine göze yasak mı var20 yaşında artık kalmaması lazım böyle hayranlıkların. Bir de geçiçi heves olması da kötü bence. 15 günde bir değişmez ki hayranlık da.Sormayın dedim arkadaşlara ama şu koreli çocuklar mı yoksa?
Bu arada ünlü aşkı demişken eski ünlü aşkımı konuya bırakmak istiyorum.![]()
![]()
Yav ben de shakiraya hayranım of bakıyom takip ediyom filan. Ama aşık değilim. Ama bu beybiye aşıktım.Ya niye öyle diyorsun benim de hayranı olduğum ünlüler var ikidebir stalklamasam da arada girip bakarım profillerine göze yasak mı var![]()
Adam hala konuşuyor hakkında kadının. En nefretlik erkek tipiYalniz justin kotu ornek olmus britneye yaptiklarini unutmadik
Kuzum hayaller gelincce aklina duygularini baska seye yonlendir gercekte kendini sevmedigin icin hayal dunyasindasin ama kalbin yoruluyor farkinda olmadan, bu ask degil ama bosuna aci cekersin ,gerek yok bide ilgilenme gordun o unluyu tv vs kanali degistir siradanlastir o insanlari bir muddt sonra gecer