Ünlüye asik olmak

ben çocukken chad allen adlı bir çocuk oyuncuya aşıktım sapsarı saçlı pekk tatlıydııı.Ama büyüynce cinsel tercihi değişmiş bizim oğlanınn .yıktı hayallerimiii

Adam hala konuşuyor hakkında kadının. En nefretlik erkek tipi
Ama cry me a river Birtney onu aldatmıştı. Sonra zaten ben başkasına aşık oldum gerçek bi velede sonrasını bilmiyorum. Naapmış?

Ama cry me a river Birtney onu aldatmıştı. Sonra zaten ben başkasına aşık oldum gerçek bi velede sonrasını bilmiyorum. Naapmış?
Hayır tam tersi Justin onu aldattı ilk önce Britney de ayrıldı sonra başkasıyla görüşünce aldattı diye haber yaptılar. Justin de haberin üzerine yattı ve uğraştı kızla

Hayır tam tersi Justin onu aldattı ilk önce Britney de ayrıldı sonra başkasıyla görüşünce aldattı diye haber yaptılar. Justin de haberin üzerine yattı ve uğraştı kızla
Valla olaylar benim 12-13 yaşıma denk geliyo magazin detaylarına hakim değilim. Ama birtney hiç sevmezdim. Hala sevmem.

Ayol ünlüye aşık mı olunur?
15-18 yaş arası neyse de..
Şimdi bu yaş da küçüldü gerçi, ben korelilerden tiksinirdim bunların genç kızlar nerelerini yakışıklı buluyor, erkeğe bile benzemiyorlar bildiğin kadın tipliler derdim(ki hala öyle dusunuyorum); şimdi kızım onlara hayran☹ ve 12 Yasinda.
Velhasıl hayranlık yaşı düştü ama 20 yaşındaysanız ve hayran değil de "asik" oluyosaniz, bir psikiyatriste görmenizde fayda var
Malesef bu konuyu ti'ye almamalıyız.
Bu hayal aleminde yaşamaktır ve ciddi riskleri vardır. Hayata adapte olamama, gerçekle hayali karıştırma vs..
Oyuzden hayatınıza girenleri istemiyorsunuz.
Mutlaka bir uzmana gidin derim.

Valla olaylar benim 12-13 yaşıma denk geliyo magazin detaylarına hakim değilim. Ama birtney hiç sevmezdim. Hala sevmem.
Kadını hem Justin hem babası hem de eski kocası bitirdi. Hala daha her şey babasının kontrolünde. Kendi parasını bile yönetemiyor

O aşk değil, hayranlık bana kalırsa Yaşınız çok genç. Olabilir, gayet doğal. Yakın cevrenizde ilginize layık olduğunu düşündüğünüz birileri belirdiginde reel dünyaya dönersiniz gibi. Siz sevilmeye değer olduğunuzu bilin ve inanın. Siz kendinize güvenmezseniz olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…