Ünlüye asik olmak

ben çocukken chad allen adlı bir çocuk oyuncuya aşıktım sapsarı saçlı pekk tatlıydııı.Ama büyüynce cinsel tercihi değişmiş bizim oğlanınn .yıktı hayallerimiii :cry: :kızgın:

Yalniz justin kotu ornek olmus britneye yaptiklarini unutmadik

Kuzum hayaller gelincce aklina duygularini baska seye yonlendir gercekte kendini sevmedigin icin hayal dunyasindasin ama kalbin yoruluyor farkinda olmadan, bu ask degil ama bosuna aci cekersin ,gerek yok bide ilgilenme gordun o unluyu tv vs kanali degistir siradanlastir o insanlari bir muddt sonra gecer

Adam hala konuşuyor hakkında kadının. En nefretlik erkek tipi :kusmuk:
Ama cry me a river 😢 Birtney onu aldatmıştı. Sonra zaten ben başkasına aşık oldum gerçek bi velede sonrasını bilmiyorum. Naapmış?

Ama cry me a river 😢 Birtney onu aldatmıştı. Sonra zaten ben başkasına aşık oldum gerçek bi velede sonrasını bilmiyorum. Naapmış?
Hayır tam tersi Justin onu aldattı ilk önce Britney de ayrıldı sonra başkasıyla görüşünce aldattı diye haber yaptılar. Justin de haberin üzerine yattı ve uğraştı kızla

Hayır tam tersi Justin onu aldattı ilk önce Britney de ayrıldı sonra başkasıyla görüşünce aldattı diye haber yaptılar. Justin de haberin üzerine yattı ve uğraştı kızla
Valla olaylar benim 12-13 yaşıma denk geliyo magazin detaylarına hakim değilim. Ama birtney hiç sevmezdim. Hala sevmem.

Ayol ünlüye aşık mı olunur?
15-18 yaş arası neyse de..
Şimdi bu yaş da küçüldü gerçi, ben korelilerden tiksinirdim bunların genç kızlar nerelerini yakışıklı buluyor, erkeğe bile benzemiyorlar bildiğin kadın tipliler derdim(ki hala öyle dusunuyorum:D); şimdi kızım onlara hayran☹😅 ve 12 Yasinda.
Velhasıl hayranlık yaşı düştü ama 20 yaşındaysanız ve hayran değil de "asik" oluyosaniz, bir psikiyatriste görmenizde fayda var
Malesef bu konuyu ti'ye almamalıyız.
Bu hayal aleminde yaşamaktır ve ciddi riskleri vardır. Hayata adapte olamama, gerçekle hayali karıştırma vs..
Oyuzden hayatınıza girenleri istemiyorsunuz.
Mutlaka bir uzmana gidin derim.

Valla olaylar benim 12-13 yaşıma denk geliyo magazin detaylarına hakim değilim. Ama birtney hiç sevmezdim. Hala sevmem.
Kadını hem Justin hem babası hem de eski kocası bitirdi. Hala daha her şey babasının kontrolünde. Kendi parasını bile yönetemiyor

Merhaba kadınlar kulübünde geçen seneden beri varim .diger hesabimdan yazmak istemedim. Lutfen dalga gecmeyin .Ben 20 yaşındayım ve okuyorum bir yandan da ama yaklasik 3 yıldır durmadan ünlülere platonik asik oluyorum her yerden stalkliyorum.bu bazen bir futbolcu bazen dizi oyuncusu .yabancı Türk fark etmez .tip olarak da fark etmez yani cirkin bile olsa karizmatik gelen unluler var ya da sesi guzel olan biri.15 gun sürüyor hayaller kuruyorum sacma sapan halbuki normal hayatta görme imkanim bile yok.şu ağır ergenlikten nasıl kurtulabilirim? Kimse beni sevmeyecek gibi geliyor kendimi degersiz hissediyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum. Not:sevgilim yok teklif gelince de zaman kaybı gibi geliyor
O aşk değil, hayranlık bana kalırsa🤗 Yaşınız çok genç. Olabilir, gayet doğal. Yakın cevrenizde ilginize layık olduğunu düşündüğünüz birileri belirdiginde reel dünyaya dönersiniz gibi. Siz sevilmeye değer olduğunuzu bilin ve inanın. Siz kendinize güvenmezseniz olmaz...

Back
X