Ünlüye asik olmak

Merhaba kadınlar kulübünde geçen seneden beri varim .diger hesabimdan yazmak istemedim. Lutfen dalga gecmeyin .Ben 20 yaşındayım ve okuyorum bir yandan da ama yaklasik 3 yıldır durmadan ünlülere platonik asik oluyorum her yerden stalkliyorum.bu bazen bir futbolcu bazen dizi oyuncusu .yabancı Türk fark etmez .tip olarak da fark etmez yani cirkin bile olsa karizmatik gelen unluler var ya da sesi guzel olan biri.15 gun sürüyor hayaller kuruyorum sacma sapan halbuki normal hayatta görme imkanim bile yok.şu ağır ergenlikten nasıl kurtulabilirim? Kimse beni sevmeyecek gibi geliyor kendimi degersiz hissediyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum. Not:sevgilim yok teklif gelince de zaman kaybı gibi geliyor
Ya bence çok tatlısın. Tadini çıkar bu sürecin. Emin ol geçecek. Bunu ben mi yapmışım diyeceksin :)))

O konulara hiç girmeyelim bence. :ıslık::ıslık:

Hele lise zamanı bir yabancı futbolcuya bildiğin sayfalar dolusu aşk mektupları yazardım. Forumlarda diğer kızlarla kapışırdık kim daha çok seviyor diye. Gazetelerden kestiğim fotoğraf koleksiyonum vardı. Ne edebiyat parçalardım o notlarda , daha sonra hiçbir gerçek insana bile öyle duygular hissetmedim.

Komik olması gerekiyordu ama üzüldüm kendime şu an.:oops:

O konulara hiç girmeyelim bence. :ıslık::ıslık:

Hele lise zamanı bir yabancı futbolcuya bildiğin sayfalar dolusu aşk mektupları yazardım. Forumlarda diğer kızlarla kapışırdık kim daha çok seviyor diye. Gazetelerden kestiğim fotoğraf koleksiyonum vardı. Ne edebiyat parçalardım o notlarda , daha sonra hiçbir gerçek insana bile öyle duygular hissetmedim.

Komik olması gerekiyordu ama üzüldüm kendime şu an.:oops:
CR7 ?

Merhaba kadınlar kulübünde geçen seneden beri varim .diger hesabimdan yazmak istemedim. Lutfen dalga gecmeyin .Ben 20 yaşındayım ve okuyorum bir yandan da ama yaklasik 3 yıldır durmadan ünlülere platonik asik oluyorum her yerden stalkliyorum.bu bazen bir futbolcu bazen dizi oyuncusu .yabancı Türk fark etmez .tip olarak da fark etmez yani cirkin bile olsa karizmatik gelen unluler var ya da sesi guzel olan biri.15 gun sürüyor hayaller kuruyorum sacma sapan halbuki normal hayatta görme imkanim bile yok.şu ağır ergenlikten nasıl kurtulabilirim? Kimse beni sevmeyecek gibi geliyor kendimi degersiz hissediyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum. Not:sevgilim yok teklif gelince de zaman kaybı gibi geliyor
Vallahi ben boyle seylere cok gulerdim siz 20 yasindasiniz ben 30. Ben son gunlerde bu cihangir ceyhana vuruldum resmen😭😍

Geçeeeeeeer,hangimizin gecmedi ki😁

Asdfghjkll su kk da daha neler görecez ne dertler var yarabbim ahahahhahq kiz umudunu yitirme bak tarkancimin karısına onun hayraniydi kuzeni sayesinde kulise girip resim cekilmis simdi ayni yastiga bas koyuyorlar sen devam et hayallere bir arada kalk annene yardim evi sil süpür derken aksam olur

Unluye asik olmak guzeldir. Daniel Radcliffe e olan askim sayesinde ingilizce ogretmeni oldum ben ne diyorsunuz :D su anda da Rupert Friend e asigim...kendisi hic yakisikli degil ama cok karizmatik bi CIA ajani benim icin :) ( homeland dizisi ni izleyin izlettirin)

Back
X