Ünlüye asik olmak

20 yaşında artık kalmaması lazım böyle hayranlıkların. Bir de geçiçi heves olması da kötü bence. 15 günde bir değişmez ki hayranlık da. 🤔 Sormayın dedim arkadaşlara ama şu koreli çocuklar mı yoksa?
Bu arada ünlü aşkı demişken eski ünlü aşkımı konuya bırakmak istiyorum.
c2dbd78ef690b8dbd9983c2e05e2404e.gif

:KK14:
Friends w benefits teki alfabe şeysi ile bitti kendisi.

Eki Görüntüle 2717198

Bende Batistutaya bayılıyordum. 🤣🤣🤣 Az izlemedim Roma maçlarını. 🤣🤣🤣
Bu tarz konular açılıyor arada, herkes böyle beğendiği ünlünün fotoğraflarına boguyor burayı, gözümüz gönlümüz açılıyor.
sonra bdv de iki sayfa okusak, birileri ‘kocam internetten hatunlara bakıyor’ yazıyor.
Belki onlar da bizim gibi kurbandır🤣

neyse bir arkadaş telefonumu almıştı o baktı derim.
yemezse,
ben iyiyim çevrem kötü hayatım, diye savunacağım kendimi.

Bu tarz konular açılıyor arada, herkes böyle beğendiği ünlünün fotoğraflarına boguyor burayı, gözümüz gönlümüz açılıyor.
sonra bdv de iki sayfa okusak, birileri ‘kocam internetten hatunlara bakıyor’ yazıyor.
Belki onlar da bizim gibi kurbandır🤣

neyse bir arkadaş telefonumu almıştı o baktı derim.
yemezse,
ben iyiyim çevrem kötü hayatım, diye savunacağım kendimi.

Arkadaşım yazmış zaten; bişeye bakacam diye almıştı adam fotoğrafı koymuş bak şu Allah’ın işine görüyor musun. 🤣🤣

Mads Mikkelsen Hannibal Lecter hali der terkederim bu sayfayı. O giydiği takımlar, o ulaşılmaz tavırlar. O endam, o boy. O ses tonu. Olqun erqeq severler anlar, beni.

Fırat tanış’a aşık olmuştum ben de, yaklasık 2 hafta kadar. Duygusal bi boslugumda. İstanbullu gelin’de karısına olan ilgisi sevgisi ve oyunculugu beni mest etmişti😌 olabiliyor yani böle seyler ama örnek verdigim gibi tipinden değil genellikle onun sende uyandırdığı hislerden oluyor

Mads Mikkelsen Hannibal Lecter hali der terkederim bu sayfayı. O giydiği takımlar, o ulaşılmaz tavırlar. O endam, o boy. O ses tonu. Olqun erqeq severler anlar, beni.
aslında tam kantinci havası var onda yaaa
dogru projeler secıyor, o oynadıgı fılmler, o rollerın havası 180 mıs boyuda benden 7-8 cm uzun mesela oyle heybetlıde degıl
erkekler keske resımlerdekı gıbı kalsalar oyle ıyıler.... konusmaları 2 dk yı aştımı sıkıntı :KK53:

bir defa olsaydin neyse de .. sürekli ünlülere asik olmak nedir kuzum :KK48:

herneyse.. ask iyidir :)

Fırat tanış’a aşık olmuştum ben de, yaklasık 2 hafta kadar. Duygusal bi boslugumda. İstanbullu gelin’de karısına olan ilgisi sevgisi ve oyunculugu beni mest etmişti😌 olabiliyor yani böle seyler ama örnek verdigim gibi tipinden değil genellikle onun sende uyandırdığı hislerden oluyor
ben behzat Ç. ye aşığım halaa valla bak.Hele o telefona cevap vermesi yok mu:heeeee diye bayılıyorummm :KK53:

Heh Bak o da işte fırat tanış ayarında biri. Çirkin ama karizmatik, denişik bir auroları var :deli:
fırat danış ı da karizmatik buluyorum ama behzat bir başka 90 kusür bölüm tekrarını izledim netflix de .Ama yeni dizisinde saç salak gitmiş normale dönmüş konuşması hiçççç beğenmedim yeni erdal beşikçioğlunu .o ölene dek Behzat olmalıydı :KK70:

Back
X