- 3 Eylül 2018
- 9.096
- 48.337
- 548
- Konu Sahibi Melekleylaaa
Geçenlerde rüyamda Ozan Dolunay'la işi pişiriyorduk hem de arabada.
Öyle hayran falan da değilim ama 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Friends w benefits teki alfabe şeysi ile bitti kendisi.20 yaşında artık kalmaması lazım böyle hayranlıkların. Bir de geçiçi heves olması da kötü bence. 15 günde bir değişmez ki hayranlık da.Sormayın dedim arkadaşlara ama şu koreli çocuklar mı yoksa?
Bu arada ünlü aşkı demişken eski ünlü aşkımı konuya bırakmak istiyorum.![]()
![]()
O neymiş bi bakayım bi dk.Friends w benefits teki alfabe şeysi ile bitti kendisi.
Baktım filmi izlemişim ama çok olmuş alfabe şeysini anımsamadım.Friends w benefits teki alfabe şeysi ile bitti kendisi.
Baktım filmi izlemişim ama çok olmuş alfabe şeysini anımsamadım.![]()
Bulayım da vurulayım.Halbuki vurucu bir sahneydi![]()
Bu tarz konular açılıyor arada, herkes böyle beğendiği ünlünün fotoğraflarına boguyor burayı, gözümüz gönlümüz açılıyor.
Bu tarz konular açılıyor arada, herkes böyle beğendiği ünlünün fotoğraflarına boguyor burayı, gözümüz gönlümüz açılıyor.
sonra bdv de iki sayfa okusak, birileri ‘kocam internetten hatunlara bakıyor’ yazıyor.
Belki onlar da bizim gibi kurbandır
neyse bir arkadaş telefonumu almıştı o baktı derim.
yemezse,
ben iyiyim çevrem kötü hayatım, diye savunacağım kendimi.
aslında tam kantinci havası var onda yaaaMads Mikkelsen Hannibal Lecter hali der terkederim bu sayfayı. O giydiği takımlar, o ulaşılmaz tavırlar. O endam, o boy. O ses tonu. Olqun erqeq severler anlar, beni.
ben behzat Ç. ye aşığım halaa valla bak.Hele o telefona cevap vermesi yok mu:heeeee diye bayılıyorummmFırat tanış’a aşık olmuştum ben de, yaklasık 2 hafta kadar. Duygusal bi boslugumda. İstanbullu gelin’de karısına olan ilgisi sevgisi ve oyunculugu beni mest etmiştiolabiliyor yani böle seyler ama örnek verdigim gibi tipinden değil genellikle onun sende uyandırdığı hislerden oluyor
Hahahdhsdd gerçekten ya şimdi düşündükçe kahkahayı basıyorum, o zamanki duygusal boslugumun da masallahı varmış
Heh Bak o da işte fırat tanış ayarında biri. Çirkin ama karizmatik, denişik bir auroları varben behzat Ç. ye aşığım halaa valla bak.Hele o telefona cevap vermesi yok mu:heeeee diye bayılıyorummm![]()
fırat danış ı da karizmatik buluyorum ama behzat bir başka 90 kusür bölüm tekrarını izledim netflix de .Ama yeni dizisinde saç salak gitmiş normale dönmüş konuşması hiçççç beğenmedim yeni erdal beşikçioğlunu .o ölene dek Behzat olmalıydıHeh Bak o da işte fırat tanış ayarında biri. Çirkin ama karizmatik, denişik bir auroları var![]()
yul brynner hayranıyım bir de yeni nesil bilmez kel ama çokk karizmatiktirrrrrHeh Bak o da işte fırat tanış ayarında biri. Çirkin ama karizmatik, denişik bir auroları var![]()