Ünlüye asik olmak

Merhaba kadınlar kulübünde geçen seneden beri varim .diger hesabimdan yazmak istemedim. Lutfen dalga gecmeyin .Ben 20 yaşındayım ve okuyorum bir yandan da ama yaklasik 3 yıldır durmadan ünlülere platonik asik oluyorum her yerden stalkliyorum.bu bazen bir futbolcu bazen dizi oyuncusu .yabancı Türk fark etmez .tip olarak da fark etmez yani cirkin bile olsa karizmatik gelen unluler var ya da sesi guzel olan biri.15 gun sürüyor hayaller kuruyorum sacma sapan halbuki normal hayatta görme imkanim bile yok.şu ağır ergenlikten nasıl kurtulabilirim? Kimse beni sevmeyecek gibi geliyor kendimi degersiz hissediyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum. Not:sevgilim yok teklif gelince de zaman kaybı gibi geliyor
Bende Haluk Levent’e aşığım :mad::KK42::cry: şaka bir yana lisedeyken Alman bir müzik grubunun solistine aşık olmuştum ciddi ciddi hatta aşk acısına kadar varmıştı iş,sonra staj için Almanya’ya gidince tanıştım kendisiyle,hiçte hayallerimdeki gibi biri olmadığını görünce aşkım sönüvermişti:rolleyes:

Popülarite size seksi geliyo olabilir mi yoksa niye insanoğlu hep ünlülere aşık olup dursun? Sosyal hayatınızda ozguvensiz biri misiniz bu durumda bence psikolojik bı sebep var. 20 yaş bu durumlar için yok fazla

ben en son ılk okuldaydım burak kut ve mustafa sandal posterı vardı odamda :D gazeteler verırdı hey gıdı gunler
bırıne hayran olmak nedır nasıl duygudur bılemıyorum
kendımı suan bır fosil gıbı hıssettım

konuda takıldıgım bazı cumleler var sureklı hayranlık duydugunuz kısılerın degısmesı, hıc sevılıp deger gormeyecegınızı sanmanız ısrarla takıp etmenız falan.
bence asıl bunlar problem

Ünlülere aşık olmanız normal olmasa da ben en çok bu kısıma takıldım. Çok büyük bir sorun bence. Bir uzmandan yardım almalısınız
Evet bu şekilde zarar görmeyeceği ya da yüzüne duymaktan korkacağı seylerin vurulmayacağı tehlikesiz bir iliski yaşıyor kendi kendine, sonra da geçiyor. Normal bir iliskide duygular da acılar da her sey gerçektir. Platonikte uzaktan yasarsın, o kendi kendine hissettiği değersizlik hissini başkası da ona yaşatmaz böylece. Sıfır risk

Evet bu şekilde zarar görmeyeceği ya da yüzüne duymaktan korkacağı seylerin vurulmayacağı tehlikesiz bir iliski yaşıyor kendi kendine, sonra da geçiyor. Normal bir iliskide duygular da acılar da her sey gerçektir. Platonikte uzaktan yasarsın, o kendi kendine hissettiği değersizlik hissini başkası da ona yaşatmaz böylece. Sıfır risk
Ben de sizin gibi düşündüm. Gerçek bir ilişki yaşamaktan çok korkuyor. Bir ünlüye aşık olacak yaşta değil zaten. Tek açıklaması bu olabilir. Umarım psikolog yardımıyla atlatır

birkaç sene once ben de begendigim bir ünlüye instagramdan mesaj atmıstım, sonra sohbet etmeye baslamıstık ki 100k falan takipcisi vardı, ortak arkadaslarımız vardı cevreden belki ondan cevap verdi, sonra numaramı istedi, bizim okula davet etmistim ben de onu bir panele konusmacı olması icin, gelmisti o da :) aşırı da yakısıklı biri butun kızlar düsüyordu ona öyle diyim :KK70: sonra öyle öyle görusmeye basladık. 6-7 ay kadar da bir iliskimiz olmustu. onu tanımadan oncesinde asık degildim sadece begendigim bir ünlüydü ve öylesine instagramdan kopegimin resmini atmıstım yani, isin buralara geleceğini nereden bileyim :KK70: bence guzel bir sey yani sonuc olarak, benim hayatımın askı diyebilecegim kisilerden biri oldu, bircok seyi de ilk onunla yasamıstım. guzeldi :KK200:

Ben de sizin gibi düşündüm. Gerçek bir ilişki yaşamaktan çok korkuyor. Bir ünlüye aşık olacak yaşta değil zaten. Tek açıklaması bu olabilir. Umarım psikolog yardımıyla atlatır
lisede boyle seyler hissediyordum ben de en son. sonrasında hic yasamadım. ama benim birkac sene once bir ünlü ile iliskim olmustu, o göstermisti bana ona gelen mesajları yazılan seyleri de uzulmustum yani. bir tane 40 küsür yasında is guc sahibi normal bir kadın yani bakınca ama görseniz sey falan diye mesajlar atmıs "birkac gundur tweet atmıyorsun, beni sevmiyor musun yoksa artık, evrenden senden bir isaret gondermesini bekliyorum". twitterda birkac yuz bin takpcisi olan biriydi, kadın onun attıgı genel tweetleri bile kendi üstüne falan alınıyormus. inanılmaz takıntılı insanlar var aslında bu biraz ürkütücü, ayrıca 40 yasını asmıs bir kadının bu sekilde bir ic dunyası olması da cok üzücü. ilkokulda, lisede hadi neyse de, sonrasında artık obsesyon gelistirmis oluyor insan. kesinlikle tedavi edilmeli. konu sahibinin neyse o kadar vahim diilmis durumu, sadece 15 gunde bir farklı birine asık oluyor platonik kendince :D

lisede boyle seyler hissediyordum ben de en son. sonrasında hic yasamadım. ama benim birkac sene once bir ünlü ile iliskim olmustu, o göstermisti bana ona gelen mesajları yazılan seyleri de uzulmustum yani. bir tane 40 küsür yasında is guc sahibi normal bir kadın yani bakınca ama görseniz sey falan diye mesajlar atmıs "birkac gundur tweet atmıyorsun, beni sevmiyor musun yoksa artık, evrenden senden bir isaret gondermesini bekliyorum". twitterda birkac yuz bin takpcisi olan biriydi, kadın onun attıgı genel tweetleri bile kendi üstüne falan alınıyormus. inanılmaz takıntılı insanlar var aslında bu biraz ürkütücü, ayrıca 40 yasını asmıs bir kadının bu sekilde bir ic dunyası olması da cok üzücü. ilkokulda, lisede hadi neyse de, sonrasında artık obsesyon gelistirmis oluyor insan. kesinlikle tedavi edilmeli. konu sahibinin neyse o kadar vahim diilmis durumu, sadece 15 gunde bir farklı birine asık oluyor platonik kendince :KK70:
40 yaşında da ünlü adamı kovalamazsın ya :D Kim bilir daha neler neler vardır

Eklentiler

• Screenshot_20201107-234555_Chrome.webp
    Screenshot_20201107-234555_Chrome.webp
    8 KB · Görüntüleme: 25
Daha Bi kaç ay öncesine kadar her gün rüyalarımda zakkum grubunun solisti Yusuf demirkolu görüyordum bayağı bayağı geberiyorum kendisine ki hala da öyle ayrıca 25 yaşındayım bence gayet normal olabiliyor yani böyle şeyler çokta şey yapmamak lazım 🤣

Benim de çok beğendiğim bi ünlü vardı O TV de çıkınca eşim seninki çıktı derdi :KK70: abartmamak kaydıyla insan bazen beğeniyor ya Allah özene bezene yaratmış deyip bakıyor insan 😁

Bende 25 yaşındayım evliyim ama yinede fangörl oldum geçen bi dizi izlerken bi kaç güne geçiyor az stolken et 😬

Sorununuz çok net görünüyor. Babadan yeterince karsilanmamis sevgi ihtiyacini başka bir erkekte arıyorsunuz. Özgüven ve değersizlik hissettiginiz için çevrenizdeki kişilerin sizi kişilik ya da fiziksel olarak begenmeyeceklerini düşünüp daha ütopik kişilere yoneliyorsunuz. Ne istediğinizi tam olarak bilmediğiniz için de beğendiğiniz kişiler sık sık değişiyor. Ben böyle anladim.

Back
X