Ünlüye asik olmak

konu acıldıgından berı tum aktor dj manken ne varsa dusundum hangısı yakısıklı kımı yakısıklı bulurum dıye
sanırım ben kısıyı degıl o anda sergıledıklerı rollerı begenıyorum buyrun burdan yakın :D

mesela yakısıklı denınce aklıma gorevımız tehlıke gelıyor, james bond gelıyor ,hollywood ,fılm gelıyor yanı :D
mesela tome cruıse begenırım ama oynadıgı fılmlerde cok yakısıklı onun dısında yuzune banyo terlıgıyle vurulmus gıbı
sanırım normalde de fılmde de genel olarak tarzını kaybetmeyen degısmeyen bırtek george clooney
başka yok

marlon gıbı bır yakısıklıdan nasıl yula gecıs yaptın o ara ne yasadın allasen :KK70:
marlon un gençlik filmleri efsane baba serisinde şişman amca modunda ama yul her daim karizma.şarkıcılardan da haluk leventi beğenirim.öleee renkli gözlü baby face adam sevmemmmm anacığımm kıvanç tatlıtuğu hiççç yakışıklı bulmam meselaaaa :KK53:

marlon un gençlik filmleri efsane baba serisinde şişman amca modunda ama yul her daim karizma.şarkıcılardan da haluk leventi beğenirim.öleee renkli gözlü baby face adam sevmemmmm anacığımm kıvanç tatlıtuğu hiççç yakışıklı bulmam meselaaaa :KK53:
bende ve herkes brad pit hayranıdır ben cok cırkın bulurum çok piti piti

ulaşsanız da olacak diye bir şey yok ki. ben bi ünlüye aşığım. konuşuyoruz da. iyi anlaşıyoruz, çok ortak noktamız da var ama hiç karşılık vermiyor ilgime. beni soğutmak ister gibi davranıyor konu açılınca. çok iyi arkadaş olmaktan öteye hiç geçemiyorum.

bende ve herkes brad pit hayranıdır ben cok cırkın bulurum çok piti piti
ben kısa boyluyumdur öğrencilik yıllarımın sonunda bir bowling salonunda arkadaşımın arkadaşı rahmetli Naim Süleymanoğlu ile bowling oynamıştık 2 kelime ettik sadece okadar.Ama benim muzip arkadaşlarrr :kızzz bak bu adam senden bayağı kısaa kendini yanında manken gibi hissedersin kaçırma bakkkkkkkk demişlerdi de sinir olmuştummmmm o zamanlarrr:KK53:

Son düzenleme:
Ahahaha şey geldi aklıma bir stand up programında konuk kızın biri Putin’e aşığım demişti ekran fotosunu putin’in atın üstündyken fotosu yapmış değişik zevkler demişken:D

Bende Haluk Levent’e aşığım :mad::KK42::cry: şaka bir yana lisedeyken Alman bir müzik grubunun solistine aşık olmuştum ciddi ciddi hatta aşk acısına kadar varmıştı iş,sonra staj için Almanya’ya gidince tanıştım kendisiyle,hiçte hayallerimdeki gibi biri olmadığını görünce aşkım sönüvermişti:rolleyes:
Rammstein? Till Lindemann ?

Ahahaha şey geldi aklıma bir stand up programında konuk kızın biri Putin’e aşığım demişti ekran fotosunu putin’in atın üstündyken fotosu yapmış değişik zevkler demişken:KK70:
putini de beğeniyorum ben .sanırım arıza adam seviyorum tipi ne olursa olsun şimdi çözdümmmmm :KK53:

DB38B666-9715-40FB-BA2F-74404DDBBCEE.webp

tipe gel... putin’e aşık olucak ne yaşattı hayat sana:D:D

Ya ben lisede teomana aşıktım ama o da iyiydi hani konser konser koşardım. sonra üniversitede aradagim aski bulunca teo şarkılarda kaldı. son 10 yıldır şarkılarını da dinlemiyorum. Bi ara çok bozunca kendi kendime verilmiş sadakam varmış demişligim bile var ahhh ergenlik korkunçsun

Ya ben lisede teomana aşıktım ama o da iyiydi hani konser konser koşardım. sonra üniversitede aradagim aski bulunca teo şarkılarda kaldı. son 10 yıldır şarkılarını da dinlemiyorum. Bi ara çok bozunca kendi kendime verilmiş sadakam varmış demişligim bile var ahhh ergenlik korkunçsun
ılk cıktıgı sıralar fena degıldı ama :)

Back
X