- Konu Sahibi Melekleylaaa
Marlon brando yu tekk geçerimmm![]()
marlon gıbı bır yakısıklıdan nasıl yula gecıs yaptın o ara ne yasadın allasenyul brynner hayranıyım bir de yeni nesil bilmez kel ama çokk karizmatiktirrrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marlon brando yu tekk geçerimmm![]()
marlon gıbı bır yakısıklıdan nasıl yula gecıs yaptın o ara ne yasadın allasenyul brynner hayranıyım bir de yeni nesil bilmez kel ama çokk karizmatiktirrrrr![]()
marlon un gençlik filmleri efsane baba serisinde şişman amca modunda ama yul her daim karizma.şarkıcılardan da haluk leventi beğenirim.öleee renkli gözlü baby face adam sevmemmmm anacığımm kıvanç tatlıtuğu hiççç yakışıklı bulmam meselaaaamarlon gıbı bır yakısıklıdan nasıl yula gecıs yaptın o ara ne yasadın allasen![]()
bende ve herkes brad pit hayranıdır ben cok cırkın bulurum çok piti pitimarlon un gençlik filmleri efsane baba serisinde şişman amca modunda ama yul her daim karizma.şarkıcılardan da haluk leventi beğenirim.öleee renkli gözlü baby face adam sevmemmmm anacığımm kıvanç tatlıtuğu hiççç yakışıklı bulmam meselaaaa![]()
he valla o da irkek mi çiğ çiğ mavi gözlü donuk suratlıbende ve herkes brad pit hayranıdır ben cok cırkın bulurum çok piti piti
ben kısa boyluyumdur öğrencilik yıllarımın sonunda bir bowling salonunda arkadaşımın arkadaşı rahmetli Naim Süleymanoğlu ile bowling oynamıştık 2 kelime ettik sadece okadar.Ama benim muzip arkadaşlarrr :kızzz bak bu adam senden bayağı kısaa kendini yanında manken gibi hissedersin kaçırma bakkkkkkkk demişlerdi de sinir olmuştummmmm o zamanlarrrbende ve herkes brad pit hayranıdır ben cok cırkın bulurum çok piti piti
Sen tam Türk tipinden hoşlanıyorsun gara gaş gara göz döşü gıllı höthöt bakışlı ben anladımhe valla o da irkek mi çiğ çiğ mavi gözlü donuk suratlı![]()
Kıl sevmemmm. o tipleri de uzaktan beğenirim eş sevgili olarak istememmmmmmmmmmSen tam Türk tipinden hoşlanıyorsun gara gaş gara göz döşü gıllı höthöt bakışlı ben anladım![]()
Rammstein? Till Lindemann ?Bende Haluk Levent’e aşığımşaka bir yana lisedeyken Alman bir müzik grubunun solistine aşık olmuştum ciddi ciddi hatta aşk acısına kadar varmıştı iş,sonra staj için Almanya’ya gidince tanıştım kendisiyle,hiçte hayallerimdeki gibi biri olmadığını görünce aşkım sönüvermişti
![]()
putini de beğeniyorum ben .sanırım arıza adam seviyorum tipi ne olursa olsun şimdi çözdümmmmmAhahaha şey geldi aklıma bir stand up programında konuk kızın biri Putin’e aşığım demişti ekran fotosunu putin’in atın üstündyken fotosu yapmış değişik zevkler demişken![]()
onda ne gizli servis anıları vardırrrrr tipini napcannnnnn
Behzat ç den putin e ne ara geldik aşık olcak adam kalmadıputini de beğeniyorum ben .sanırım arıza adam seviyorum tipi ne olursa olsun şimdi çözdümmmmm![]()
evrim teorisine kadar gider bu konu tövbe tövbee.yaprak giyen erkeklerin zamanından geriye gitmeyelim benceBehzat ç den putin e ne ara geldik aşık olcak adam kalmadı![]()
ılk cıktıgı sıralar fena degıldı ama :)Ya ben lisede teomana aşıktım ama o da iyiydi hani konser konser koşardım. sonra üniversitede aradagim aski bulunca teo şarkılarda kaldı. son 10 yıldır şarkılarını da dinlemiyorum. Bi ara çok bozunca kendi kendime verilmiş sadakam varmış demişligim bile var ahhh ergenlik korkunçsun
Yok daha çok yerel sayılabilecek küçük bi gruptu sanırsamRammstein? Till Lindemann ?
Yaaaa hem de nasıl. sonra çok bozdu coookılk cıktıgı sıralar fena degıldı ama :)