• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutabilmiş midir ?

eşimden önceki erkek arkadaşımla 11. yılın içerisindeydik.
sonra eşimi tanıdım..
aşık olduğumu hissettim ve o hafta ondan vazgeçip eşimle birlikte olmaya başladım.
bizim sürecimiz çok sancılıydı.
kötü şeyler yaşamamıza sebebiyet verdik.
lakin eşime aşık olduğum için vazgeçtiğim adamı unuttum diyebilirim,
ara ara bazı bazı aklıma geliyor.
elbet onu hatırlatacak olan şeyler olacaktır.
özlemle ve hasretle hatırlamıyorum çünkü eşimle mutluyum.
ona gelince,
kötü durumdaymış toparlanmaya çalışıyormuş ve bir daha kimseye güvenemem vari konuşmalar yapıyormuş.
11 yıl uzun bir süre olduğu için ziyadesiyle ortak tanıdığımız var ve birbirimizden haberdar oluyoruz.
yani terkedilen taraf için toparlanma süreci çok sancılı geçiyor.
eğer hissettikleri biten ve terk eden taraf arkadaşın olmuş olsaydı evet bitirmiş hatta unutmuşta olabilir derdim..
yarabandı olma.
11 yıllık ilişkinizin bitiş nedeni neydi tam olarak.. sakıncası yoksa öğrenebilir miyim..

Senden önceki ilişkisini bir kenara bırak,1 haftadır yani 7 günlük bir tanışıklıkta ciddi düşünmek gibi bir olay söz konusu mudur?İnsan karşısına çıkan görüştü kız/erkekle hemen aman ciddiyim evlenmeyi düşünüyorum diye mi bakar.Bi tanıyın birbirinizi.Bi bakın bi aylar geçsin.Kafa yapınız uyacak mı,birbirinizi sevecek misiniz,fikirleriniz bakış açılarınız ne.Ondan sonra bir takım şeylerin muhakemesini yapın.
DİPNOT:Bir insan 6 yıllık bir ilişkide terkedilince,yoluna bakıp,hayatına yeni birini koyamaz mı? Millet kaç kez boşanıp kaç kez evleniyor.Ne yapacak aylarca karalar mı bağlayıp eskiye mi yanacak.
ben ciddi filan düşünmüyorum ki o çok ısrar ediyor ciddiyimde ciddiyim diye birde beni eskiden tanıyordu evlilik düşününce aklına ben geliyormuşum bende o yüzden saçma buluyorum..

bencede zor sonuçta telefonla görüşürek ve mesaj sosya medya gibi araçları kullanarak nereye kadar gider bu ilişki kalbini kırmadan söylemem lazım ama ne desem bilemiyorum şu an kimse beni sevmiyor psikolojisinde malum
tabi onun psikolojisini az çok anlıyorum etrafdan bir umut bekliyor umarım yanlış yapıp da insanların kalplerini kırmaz çünkü bu tarz acı çeken insanlar başka kişilerle boşluk doldurma çabasına girer olmadımıda o insanı yüz üstü bırakır yani ona biraz zaman lazım sen de bu durumda tam kesme tabi sohbetini ama çok da girme konulara sakin dur olabildiğince ve umut verme umut da bağlama .

tabi onun psikolojisini az çok anlıyorum etrafdan bir umut bekliyor umarım yanlış yapıp da insanların kalplerini kırmaz çünkü bu tarz acı çeken insanlar başka kişilerle boşluk doldurma çabasına girer olmadımıda o insanı yüz üstü bırakır yani ona biraz zaman lazım sen de bu durumda tam kesme tabi sohbetini ama çok da girme konulara sakin dur olabildiğince ve umut verme umut da bağlama .
çok teşekkür ederim herkese dikkate alacağım bu söylediklerinizi :)

Back
X